Prijs kwaliteit verhouding
Aanbod op onze site
Informatie op onze website

Fons

Goede comunicatie

Comunicatie en allert handelen.

Guus Hoekstra

Nu voor de tweede keer een reis geboekt via loopreizen. Reykjavik en Valencia. Alles perfect geregeld.

Nemen je alle regelzorgen uit handen!

Esther

Ruime keuze aan mooie loopreizen met mooie bestemmingen, waarbij vlucht, accommodatie en deelname aan een run goed is geregeld

Veel keuze, snel persoonlijk contact, hetzij via mail, of telefonisch. Eventuele 'foutjes' worden wel snel gecorrigeerd

Luuk

Onmogelijk werd toch mogelijk

Alles goed geregeld

Ellen en Jaap

Alles super geregeld..van start tot finish!! Overal wordt mee meegedacht
super!!!

Reactie snel heid...en ondanks de corona gewoon doorgaan

Looptrio

Goeie opvolging ivm Corona voucher

Flexibiliteit, klantvriendelijkheid

Liesbeth

Helemaal ontzorgd, precies wat we zochten

Snelle reactie, meedenken in alternatieven

Ian Blom

Het persoonlijke contact na boeking is zeer positief. Bij wijzigingen etc wordt er tijdig gebeld en informatie verstrekt. Ook het persoonlijke advies is erg fijn

De persoonlijke benadering, het verzorgen van de reis

Anneke

Heel aangename medewerker aan de telefoon die meteen op al mijn vragen kon antwoorden

Alles was top geregeld; alle info tijdig ontvangen, geen vervelende onopgeloste zaken.
Het was mijn eerste halve marathon en dankzij loopreizen.be is alles perfect verlopen en heb ik nergens hoeven zoeken of twijfelen.

Pieter bes

Reageren snel, denken mee en sturen tijdig volledige informatie over de reis en het proces

Klantvriendelijk