Prijs kwaliteit verhouding
Aanbod op onze site
Informatie op onze website

erwin joosens

Duidelijke informatie op website

snelle klantvriendelijke reacties op mails

Schook

Goede service

heldere info, snelle reactie op vragen en heldere reis- en loopinfo.

Kenneth Fleur

Zeer atend correct altijd terugkopeling ik zal indien mogelijk jullie ook an anderen adviseren

Tonen van belangstelling

Rooth

Het is altijd fijn om met loopreizen te boeken. Vragen en aanpassingen wordt adequaat en snel op gereageerd.

Aanbod

Peter Eekhof

Contact is goed, reactie op je vragen zijn direct beantwoord. Een zeer aan te raden om je loop reis hier te boeken zonder kop zorgen.

Snelle reactie en goede nazorg

Karin

Snel en goed

duidelijke afspraken, geen gedoe

E Joosten

Goede snelle communicatie over de reis en eventuele mogelijkheden daarbij. Wij hadden bijvoorbeeld ook Valet Parking erbij geboekt. Was ook door Loopreizen prima afgehandeld. Als er iets in de reis... Goede snelle communicatie over de reis en eventuele mogelijkheden daarbij. Wij hadden bijvoorbeeld ook Valet Parking erbij geboekt. Was ook door Loopreizen prima afgehandeld. Als er iets in de reis aangepast werd, zoals ophalen startnummer, dan kregen we daar ook op tijd bericht van. Ik vond het heel plezierig allemaal. Top geregeld. Volgend jaar gaan we zeker weer een reis met Loopreizen boeken!

Communicatie over de reis. Tevens goede prijs / kwaliteit verhouding.

Luc Roefs

Alles strak geregeld in Rome, niets kon fout gaan en mede hierdoor ook lekker kunnen lopen.

Strakke organisatie

Andrew Schijvens

Heel positief. Snelle reactie op mail en vragen. Ook tijdens de reis in het buitenland

Snelle reactie op mail en heel ruim marathon aanbod. Betrouwbaar !

Wilfred van Engelenburg

Alles is super goed geregeld. heb niks te klagen gehad