Prijs kwaliteit verhouding
Informatie op onze website

Jolanda Willemsen

Super.
Super.
Heel fijn geholpen. Toen bleek dat we met z'n drieën gingen lopen ipv z'n vieren is dit prima opgelost. Heerlijk om zo aan een event mee te doen zonder dat je zelf alles hoeft te regelen.
Top hotel , perfect gelegen tov de start.
Bij vragen werden deze gelijk beantwoord.
Goede ervaring dus.

korte lijnen, persoonlijk, prijs

Eric Jansen

x

x

Silvia

Niets is teveel, ook duidelijke uitleg over afstand start/finish en het hotel. TOP!

Direct antwoord, snel reageren.

Ron

Ik heb samen met een vriend de Halve marathon van Barcelona gelopen via deze organisatie .
Van a tot z was alles tot in de puntjes geregeld.
Als wij nog zo een avontuur als dit aangaan...
Van a tot z was alles tot in de puntjes geregeld.
Als wij nog zo een avontuur als dit aangaan dan boeken we zeker bij deze top organisatie.
Speciale dank gaat uit naar René de Jong dat was onze contact persoon.
Nogmaals dank voor deze goed betaalbare loopreis.

Klant vriendelijk en snel geregeld

Paul

Was een mooi weekend en enorm genoten.

Extra dagen bij boeken geen probleem en ook onze overige wensen werden zonder aarzelen geregeld.

Reactie Loopreizen.nl:

Hierbij dank voor uw Feedback en graag tot de volgende loopreis.
Team Loopreizen.

Anton

Zeer actief en doet wat het zegt! Klasse

Gegarandeerde startbewijzen.

Reactie Loopreizen.nl:

Hierbij dank voor uw feedback en heel graag tot de volgende loopreis.
Sportieve groet, Team Loopreizen.

Lilian Weber

Wat een heerlijk gemak om met loopreizen.nl deel te nemen aan de halve marathon in Marrakesh. Alles goed en snel geregeld en voor een schappelijke prijs. Al met al zeer prettige ondersteuning en... Wat een heerlijk gemak om met loopreizen.nl deel te nemen aan de halve marathon in Marrakesh. Alles goed en snel geregeld en voor een schappelijke prijs. Al met al zeer prettige ondersteuning en een fantastisch verblijf in Marrakesh met een (halve) marathon die ik iedereen aan kan bevelen!

Snelle reactie op vragen en goede en complete dienstverlening!

Raoul de Graaff

Goed georganiseerde reis. Vroege vlucht met vervoer vanaf de luchthaven. Zeer prettige accommodatie met luxe kamer en goed eten. Loopevenement was goed geregeld en goed aangegeven in de... Goed georganiseerde reis. Vroege vlucht met vervoer vanaf de luchthaven. Zeer prettige accommodatie met luxe kamer en goed eten. Loopevenement was goed geregeld en goed aangegeven in de reisbescheiden. Zeer leuke vakantie/ evenement gehad.

Goede informatievoorziening. Reis qua planning ook goed georganiseerd waardoor ik nog extra dagen op de plaats van bestemming had. Zeer goede accommodatie.

Veel van de vragen worden door de website beantwoord en dat is prettig. Overige informatie was correct en op tijd.

Het grote en diverse aanbod van marathonreizen. Bellen na de gemaakte reis vond ik verrassend en iets wat Loopreizen.nl onderscheid van de concurrentie.

Neem al een aantal jaren deel aan marathonreizen van loopreizen. Een persoon binnen onze groep regelt alles met loopreizen tot , in ieder geval mijn, grote tevredenheid. In november naar Valencia... Neem al een aantal jaren deel aan marathonreizen van loopreizen. Een persoon binnen onze groep regelt alles met loopreizen tot , in ieder geval mijn, grote tevredenheid. In november naar Valencia geweest, met de bus van en naar vliegveld met begeleiding. Pasta avond was ook prima geregeld. Top