Prijs kwaliteit verhouding
Aanbod op onze site
Informatie op onze website

Richard Duindam

In z'n algemeenheid positief.

Transfer van vliegveld naar Hotel v.v.

Kjell Vogel

Goede organisatie en warm welkom op vliegveld, alles qua reis goed georganiseerd en kennis van zaken.

Warm welkom
Goede kennis van omgeving

Petra van de Laar

Deze ervaring is goed. Niets dan lof

betrokkenheid, juiste info waar je moet zijn. Welke busverbinding.

Andrew Schijvens

Algemene ervaring is goed. Wel wat slordigheden bij het boeken van de reis (fouten in namen ed.)

Ja, het aanbieden van extra zaken. Zo werd er een loopje georganiseerd op de dag voor de marathon door een topatleet en ook de bijeenkomst met pasta party in het Nederlandse consulaat was erg leuk.

Goed . Ook bij vragen vooraf.

Klantvriendelijk en hulpvaardig.

Marjon Pijl

Loopreizen heeft de reis naar Athene perfect georganiseerd. Goede informatie vooraf, ter plekke alles goed geregeld en prima verzorgd!

Helder, aantrekkelijk

Erg goed. Goede informatie. Alle verwachtingen werden waargemaakt.

Irma Schrijver

Marathon Athene.

Snelle reactie op mail. Meestal adequaat en informatief.

Onze reis met 8 vrouwen naar Rome was prima geregeld. Vriendelijke mensen , fijn hotel, duidelijke informatie, goede opvang op de luchthaven.

De enige dissonant was wat ons betreft het...

De enige dissonant was wat ons betreft het pasta buffet in de ambassade . De enige aansprekende spreker was de Nederlandse marathonloper. Wel was de informatie gericht op marathonlopers en niet op de 10 kilometer. Een vrouw in onze groep kreeg bij het pasta buffet die opmerking dat het eten alleen voor deelnemers was. ...

Prima en persoonlijk contact, checken of alles klopte, een ontstaan probleem snel oplossend. Vlotte reactie bij vragen.

Een zeer professionele benadering van de gestelde vragen en de aanpak van de organisatie van de Marathon van Athene

Organisatorisch de zaken goed voor elkaar