Prijs kwaliteit verhouding
Aanbod op onze site
Informatie op onze website

Dirk Brink

Wat mij vooral trof was de snelle manier waarop mijn vragen en probleempjes werden behandeld. In alle gevallen nog diezelfde dag. Prima want dan kan je snel beslissen.

Twee keer heb ik van Loopreizen gebruik gemaakt. Halve marathon van Marakesh en de 20 km van Parijs. In beide gevallen was de inschrijving perfect geregeld en het hotel aangenaam, dicht bij de start... Twee keer heb ik van Loopreizen gebruik gemaakt. Halve marathon van Marakesh en de 20 km van Parijs. In beide gevallen was de inschrijving perfect geregeld en het hotel aangenaam, dicht bij de start en prima gelegen om ook nog de toerist uit te kunnen hangen. Het was allemaal duidelijk met een sporthart georganiseerd.

J.L.A. van Reede van Oudtshoorn

Geweldige loopreis naar München gehad. Het contact met de medewerkers was bijzonder prettig. Vriendelijke mensen. Snelle reactie op mail. Goed nader telefonisch overleg gehad. De reis verliep... Geweldige loopreis naar München gehad. Het contact met de medewerkers was bijzonder prettig. Vriendelijke mensen. Snelle reactie op mail. Goed nader telefonisch overleg gehad. De reis verliep prima. Leuk dat we nagebeld werden nadat we terug waren met de vraag hoe het was gegaan.

Goed advies om in plaats van 2 nachten, 3 nachten naar München te gaan.
De vliegtijden waren ideaal ingepland.
Erg vriendelijk en snel email contact.
Hele leuke reis, stad en...
Goed advies om in plaats van 2 nachten, 3 nachten naar München te gaan.
De vliegtijden waren ideaal ingepland.
Erg vriendelijk en snel email contact.
Hele leuke reis, stad en halve marathon parcours.

marcel

Alles goed en duidelijk geregeld.

gewoon zoals je mag verwachten.

Redelijk goede en snelle bediening van mijn verzoeken. Hotel op heel goede locatie namelijk vlak bij start en eindpunt.

Laurent Jan van den Bogaard

Persoonlijk contact
Organisatie
Informatie
reisbeacheiden netjes
Geen groepsreis

Joosens

We waren tevreden over hotel en toesturen van het startbewijs van marathon

ligging van het hotel was perfect voor de start en aankomst van de marathon

Alexandra Baars

Goede informatie vooraf en goed bereikbaar.
Bij vragen een snelle reactie terug

Angelina

Was zeer goed georganiseerd!

Zeer goede kennis met betrekking tot marathons..

Goede service en afhandeling.

Moeite die gedaan is om ons langer te kunnen laten blijven was erg fijn.

Robert Timmer

Goed overleg mogelijk over de reizen. Meerdere malen met grotere groepen via loopreizen geboekt. Goede service en prettig contact.