9.6/10
De kwaliteit van het product

Ik heb een aantal keer een slotje besteld bij Lovelockers en ze zijn altijd klantvriendelijk, reageren en leveren snel. En het belangrijkste: De slotjes zien er perfect naar wens uit.

NVT

Prima: duidelijke website, snelle levering, goed product

Kim

Snelle levering en alles netjes verpakt

Gewoon zo doorgaan

Emily Pronk

Heb een lovelocker besteld

Super snel antwoord op een mailtje gehad, goede levering. Het resultaart ziet er mooi uit!

Miscchien dat de klanten zelf de tekst ergens kunnen plaatsen met een plaatje.

Goede kwaliteit en levering, helaas wel prijzig.

Ik had graag de maat willen weten van de doorsnee van het het gedeelte waar je het slot mee vast maakt. Aangezien ik er een ketting bij had.

Yvette

Na bestelling, gemakkelijk betalen en supersnelle levering.
En... erg mooi product!

Viola

Top service!!! Meer dan tevreden en zeer klantvriendelijk!!!

Helemaal niets

Zie hieronder de beoordeling

Alexa

Voor onze bruiloft een aantal sloten besteld en twee hiervan laten graveren. Een mail ontvangen of we er haast mee hadden omdat de beste graveermachine voor het symbool wat we uitgekozen hadden in... Voor onze bruiloft een aantal sloten besteld en twee hiervan laten graveren. Een mail ontvangen of we er haast mee hadden omdat de beste graveermachine voor het symbool wat we uitgekozen hadden in onderhoud was. Snelle reactie en netjes volgens afspraak geleverd. Absoluut positief!!!

Het zou fijn zijn wanneer de tekst en symbool regels ook naar eigen ontwerp verplaatst kunnen worden in de toekomst. En wellicht wat plaatjes van echte gegraveerde sloten op de site zodat je kunt... Het zou fijn zijn wanneer de tekst en symbool regels ook naar eigen ontwerp verplaatst kunnen worden in de toekomst. En wellicht wat plaatjes van echte gegraveerde sloten op de site zodat je kunt zien hoe de symbolen eruit komen te zien na gravering.