9.6/10
De kwaliteit van het product

Mijn ervaring met dit bedrijf was goed. Ik had het slotje snel binnen en het zag er goed uit!

Ik heb tot nu toe niet iets op of aan te merken aan de site

Super

Dat je een voorbeeldje kan zien

Tenshi

Helemaal top, goede service en snelle verwerking! Bedankt!

Elsen hanne

Goede site, afgewerkt en kwaliteitsvol product en snelle levering!

Madelon

Snel geleverd en ziet er mooi uit! Het slot zit nog in een apart doosje; dat is heel handig als cadeautje!

Misschien keuze uit meer sloten , ook met langer deel van de sluiting (zodat je hem beter kwijt kan op een brug die vol hangt)

Hele goede en snelle service!!

* Zou misschien fijn zijn als je een product ook achteraf kunt betalen.

Stef

Vlotte en klantgerichte service

Foutjes kunnen gebeuren. 1ste slotje zat een fout in de naam. Snel een nieuw exemplaar gekregen maar daar was het lettertype conform de bestelling.

Jorik Akkermans

Goed, mooie presenatie toen ik het binnen kreeg qua doosje ect. Misschien leuk als je er ook voor kunt kiezen om hem binnen te krijgen in een witte envolop zonder lovelockers stempel erop zodat als... Goed, mooie presenatie toen ik het binnen kreeg qua doosje ect. Misschien leuk als je er ook voor kunt kiezen om hem binnen te krijgen in een witte envolop zonder lovelockers stempel erop zodat als je het als verassing koopt voor je geliefde en hij komt binnen. Je vriend de verassing niet gelijk weet als hij/zij hem van de mat pakt.

Zie 1e vraag

Snel en zonder problemen :)