9.6/10
De kwaliteit van het product

Chantal

Top service
Mooi geleverd product!

Op de website is niet heel duidelijk te zien wat voor mooie producten jullie nog meer hebben
Pas na verder scrollen

Goed en vriendelijk

De hangsloten leken niet van super kwaliteit. ( de sleutel gaat er niet super vlot in/uit) maar is gelukkig niet superbelangrijk voor zijn doel

Suanne

Bestelgemak, snelle levering en een zeer mooi product geleverd gekregen. Kortom zeer tevreden!!

Annemieke

Ik ben ontzettend tevreden. Top service, zeer klantvriendelijk en super mooie lovelocker!

Geen. Dit bedrijf is ontzettend goed. Daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen

Laurens

Snel en goede kwaliteit.

Ancutiu

Mooie stuk. Heel tevreden

Snel binnen, waar voor je geld, heel mooi gemaakt

Monique

Helemaal top!

Armband was veel te groot helaas ...

Mooi

Beter aangeven wat de grote van het product is ik heb een armband besteld en mijn vriend kan hem dus niet om omdat hij veeeeeel te groot is

Reactie Lovelockers.nl:

De armband is heel makkelijk in te korten. Op de site bij het product staat een filmpje hoe dit snel en eenvoudig kan. Ik heb de link ook naar je toe gemaild hoop en ga er vanuit het het gelukt is.... De armband is heel makkelijk in te korten. Op de site bij het product staat een filmpje hoe dit snel en eenvoudig kan. Ik heb de link ook naar je toe gemaild hoop en ga er vanuit het het gelukt is. Mocht dat niet zo zijn dan help ik je graag verder.