9.6/10
De kwaliteit van het product

Snel, keurig verzorgd

Niks

Hele goede ervaringen

Goede en duidelijke op echte sloten voorbeelden laten zien, als je een lettertype wil kiezen. Is nu niet of lastig te zien, hoe het lettertype op het slotje komt te staan.

Mike

Kaj

Ik zocht een leuk cadeuatje voor een goede vriendin van me en een leuk kettinkje met haar naam erin gegraveerd leek me perfect. En nog voor een behoorlijk redelijke prijs ook en met een snelle... Ik zocht een leuk cadeuatje voor een goede vriendin van me en een leuk kettinkje met haar naam erin gegraveerd leek me perfect. En nog voor een behoorlijk redelijke prijs ook en met een snelle levering, dik tevreden

NVT

Ik ben super tevreden met dat wat ik heb besteld! Snelle levering, en het was echt top bedankt.

Misschien wat meer informatie bij het product erbij zetten

Cindy

Vlotte service

Een voorbeeld tonen van hoe uw persoonlijke boodschap er zou uitzien op het bestelde ding

N Brouwer

Zeer fijne klantenservice en snelle levering!

de website zou beter kunnen want ik ben via google bij het bestelde artikel gekomen maar kan het nu op de website niet terug vinden?

Moeder van de bruid

De ervaring en levering was goed alleen het product valt erg tegen. Erg klein en bijna niet te lezen

Reactie Lovelockers.nl:

Beste, jammer dat je bestelling tegen valt. We proberen er alles aan te doen om het zo duidelijk mogelijk over te brengen. De maten van de artikelen staan er in de beschrijving altijd bij vermeld.... Beste, jammer dat je bestelling tegen valt. We proberen er alles aan te doen om het zo duidelijk mogelijk over te brengen. De maten van de artikelen staan er in de beschrijving altijd bij vermeld. Helaas is dit soms lastig in te schatten voor klanten. We gaan bedenken hoe we dit nog beter zouden kunnen laten zien of beschrijven. Wat betreft de gravering heb je een product waar de ondergrond kleur het zelfde blijft dus alleen een stukje materiaal weg graveert. Dit is altijd subtieler en verfijnder dan als er een andere ondergrond kleur onder de bovenste laag zit. Ook dit zouden ze foto's duidelijk moeten laten zien. Het kan natuurlijk zijn dat het niet diep genoeg is aangezet, in dat geval maken we graag een nieuwe levering voor je.

Julia

Goeie service en prima kwaliteit van het product, tevreden!

KB

Goede service. Mooi product met mooie gravering. Super snelle levering