9.6/10
De kwaliteit van het product

Bibi

Snelle levering van de sleutel hangers gegraveerd.
De volgende dag al in huis.
Bij telefonisch contact direct bereikbaar.
Goede service.
Ik raad LoveLockers aan.

Ik mis in het menu het directe keuze overzicht tussen de sleutel hangers en de sloten.

Ik heb 1 gouden lovelocker gekocht voor mijn vriend. Duidelijke site. Levering op tijd. Goed product. Ik ben zeer tevreden.

Snellere levering? Kan nooit kwaad.

Stijn M.

Zeer mooi resultaat.

YMLS

Uitstekend. Snel geleverd. Daum ontbrak maar werd meteen hersteld middels een nieuw exemplaar.

Het zou helpen als je een voorbeeld te zien krijgt van hoe het slitje eruit gaat zien met de door jou gekozen opties. Dat miste in mijn beleving.

Kim

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Mooie duidelijke site, snelle levering en een heel mooi product!

Misschien nog wat meer uitbreiding van het aanbod. Verschillende maten, kleuren en vormen.

Eric

Voor onze reis naar Parijs hier een slotje besteld. Ik wilde alleen een andere tekening dan de vaste die aangeboden werden. Dit bij de opmerkingen gemeld en netjes een mailtje gekregen dat dit niet... Voor onze reis naar Parijs hier een slotje besteld. Ik wilde alleen een andere tekening dan de vaste die aangeboden werden. Dit bij de opmerkingen gemeld en netjes een mailtje gekregen dat dit niet zo makkelijk is maar ze zou kijken of dit ging.
Volgende dag slotjes (had er een kopie in andere kleur bijbesteld) binnengekregen met een hele mooi aangepast plaatje. Dank je echt perfect.

Bestel/betaalformulier was mij niet helemaal duidelijk

judy

Eens een keer geprobeerd, en totaal geen spijt. Leuk product besteld en zeer snelle levering

Sarah

De comunicatie is heel goed, verzorgd en duidelijk. De levering is netjes, met (voor mij) een persoonlijk briefje er bij.

Het was voor mij niet helemaal duidelijk op de site welk slotje nu wel of niet een symbool zoals een hartje op de zijkant hadden. Dit is misschien handig om duidelijk er bij te zetten op de site,... Het was voor mij niet helemaal duidelijk op de site welk slotje nu wel of niet een symbool zoals een hartje op de zijkant hadden. Dit is misschien handig om duidelijk er bij te zetten op de site, dit maakt het overzichtelijker.