9.6/10
De kwaliteit van het product

Prima! Kwaliteit! Snelle verzending!

Nee,hoor!

Hele snele en juiste levering! Geen opmerkingen!

Mijn ervaringen zijn goed.

Stroosnijder

Super bedankt voor het mooie slotje voor keesjan en petra ze zijn er heel blij mee!
En ook heel mooi gegraveerd. Bedankt groetjes

Alles was prima

Erwin Keus

Ik had specifieke wensen mbt tot de tekst welke ik gegraveerd wilde hebben.
Deze zijn perfect verwerkt op het slotje. Ook de persoonlijke was super!

Marcel Claassen

Na mijn 1ste bestelling van 1 liedesslot bestelde ik er nog 2 maar dezelfde waren op ik kreeg er toen 3 nieuwe voor de prijs van 2 helemaal top van Lovelockers

Goed.

Mijn slotje was lichtelijk beschadigd en ik had een "zwaarder" slot verwacht uitgaand van de foto's en prijsm

Frank

Wil hier graag mijn ervaring delen.

Heb voor Valentijnsdag een reisje naar Rome geboekt met mijn vrouw en via jullie een slotje besteld en laten graveren.

Het slotje was...
Wil hier graag mijn ervaring delen.

Het slotje was snel geleverd en zag er echt keurig netjes uit, me vrouw vondt het zo ontzettend mooi dat ze heb moeilijk vond om hem op te hangen in Rome aan de ( slotjes brug ).

Helaas was de brug wel buiten werking maar zaten er wel kettinkjes om de lantarenpalen op de brug waar je je slotje aan kom hangen.

Er hingen toch nog wel aardig wat sloten en nu maar hopen dat die heel lang daar mag blijven hangen.... altijd leuk als je ooit terugkomt op die plek en je slotje hangt er nog steeds.

Bedankt voor het mooie slotje.

Groetjes Frank en Solange

Geen verbeterpunten.
Gewoon op deze manier zo doorgaan!!!

Mooie sloten, van goeie kwaliteit.
Erg goed