9.6/10
De kwaliteit van het product

Dit was de eerste keer dat ik iets heb besteld, en ik ben er heel tevreden mee. Zal in de toekomst zeker hier weer wat kopen.

Snelle levering, goed product.

Snelle levering en hele mooie producten!

Hans Lankenau-Ramali

Zeer goede ervaring , voor herhaling vatbaar.

Sanne van 't Hof

Ik had een slot besteld met een bepaald lettertype besteld. Ze belden mij op om te zeggen dat dat lettertype niet mooi paste bij de letters die ik had gekozen voor op het slot! Ze zijn heel... Ik had een slot besteld met een bepaald lettertype besteld. Ze belden mij op om te zeggen dat dat lettertype niet mooi paste bij de letters die ik had gekozen voor op het slot! Ze zijn heel klantvriendelijk. Ook vroeg ik om een extra sleuteltje voor bij het slot en dit hebben ze er gewoon gratis bij gedaan. Ik ben er erg tevreden mee.

Makkelijk je lovelocker bestellen en snel geleverd

Hunter

Snel geleverd en een prachtig gegraveerd slot!

Ga vooral zo door :-)

Lovelockers levert kwalitatief mooie producten. Snelle service en levering. De aftersales is uitstekend!

Nieuwenburg Sfeer & Events

Fijne medewerkers en heel er meedenkend

geen :)

Connie

Ik heb nog niet zoveel ervaring. was de eerste keer.

De letters staan niet goed gegraveerd, misschien in vervolg even goed nakijken.

Voorbeeld... zo had het gemoeten, C & T 23-3-1973
en niet...
De letters staan niet goed gegraveerd, misschien in vervolg even goed nakijken.

Voorbeeld... zo had het gemoeten, C & T 23-3-1973
en niet zo C& T 23-3-1973, staat een beetje slordig.

Reactie Lovelockers.nl:

Beste
Beste
Wat vervelend dat het niet goed is gegaan met graveren, niets menselijks is ons vreemd en ook mij maken wel eens een graveer fout. Maar als dat zo is wordt het altijd opgelost hoor ! Stuur even een foto van het gegraveerde slotje naar ons toe als blijkt dat we het fout hebben gedaan dan maken we uiteraard een goed slotje voor je.