9.6/10
De kwaliteit van het product

Hele goede eerste indruk en ervaring...

Totaal niet.

Ali

Heel goede ervaring een aanrader

Rowin Buijk

Super, snelle levering en kwaliteit slot met prachtige grafering

Ik had een Lovelocker besteld die ik vervolgens zelf moest ophalen in Utrecht.
Ik had een Lovelocker besteld die ik vervolgens zelf moest ophalen in Utrecht.
Opzich geen probleem want achteraf bleek dat ik mijn huisnummer (geen apart invulveld) was vergeten. Het was alleen jammer dat er meerdere keren aan de telefoon was verteld dat de gegevens juist waren ingevuld, ook de graveerder vertelde dat 'alles in orde was'. Nadat ik mijn lovelocker had opgehaald had ik vervolgens gebeld om mijn €3 terug te vragen aangezien het niet geleverd was. Mij werd beloofd dat ik het bedrag terug zou krijgen. Vijf dagen niks vernomen totdat ik zelf weer belde voor het bedrag, het is immers nooit afgeleverd. Vervolgens kreeg ik een verhaal te horen dat ik mijn huisnummer was vergeten dat het bedrag van €3 niet gestorneerd zou worden omdat ik (het werd nadrukkelijk herhaald dat IK fout zat) mijn huisnummer was vergeten. De eerste Lovelocker werd terug gestuurd naar de eigenaresse omdat mijn huisnummer er niet op zat en de tweede (wat overigens wel snel werd opgelost, netjes is wat anders) lovelocker werd opgehaald. Aan klantenservice moet er nog een hoop gebeuren want dit is verre van klantvriendelijk wat overigens niet wegneemt dat het product wel degelijk is.

De klant duidelijk informeren, de website verbeteren door middel van meer (relevante) invulvelden en een veel betere klantenservice verlenen. In het huidige markt kan dit bedrijf makkelijk... De klant duidelijk informeren, de website verbeteren door middel van meer (relevante) invulvelden en een veel betere klantenservice verlenen. In het huidige markt kan dit bedrijf makkelijk weggeconcurreerd worden.

Reactie Lovelockers.nl:

Beste Anil, Jammer dat je het zo ervaart . Naar mijn menig hebben we naar eer en geweten gehandeld. Toen bleek dat je slotje er niet was hebben we onmiddellijk een nieuwe gemaakt die je omdat het... Beste Anil, Jammer dat je het zo ervaart . Naar mijn menig hebben we naar eer en geweten gehandeld. Toen bleek dat je slotje er niet was hebben we onmiddellijk een nieuwe gemaakt die je omdat het haast had bent komen ophalen. Naderhand bleek dat het eerste slotje niet aangekomen is omdat je huisnummer ontbrak in je bestelling. Ik heb je toen direct gemaild zelfs nog met een voorstel om het retour gekomen slotje voor een zeer gereduceerd tarief ook nog te ontvangen. Helaas heb je de gestuurde email hierover niet gelezen en heb je me afgelopen week gebeld. Ik heb je toen uitgelegd dat door het ontbreken van het huisnummer wij ons niet verplicht voelde je de € 3,00 verzend kosten te vergoeden. Ik ben er echt van overtuigd dat we er alles aan gedaan hebben je een goede service te bieden ik vind het jammer dat dat voor jou niet zo voelt.

Nicky Knispel

Super mooie producten, snelle levering en een absoluut vriendelijk bedrijf ik ben een erg tevreden klant!

Misschien een kleine prijsverlaging

Gerda van Norden

Ik ben zeer enthousiast over de lovelocker. In werkelijkheid precies wat ik er van verwachtte. Vanaf een plaatje bestellen kan het altijd tegen vallen. Is in dit geval niet zo. Dus website geeft de... Ik ben zeer enthousiast over de lovelocker. In werkelijkheid precies wat ik er van verwachtte. Vanaf een plaatje bestellen kan het altijd tegen vallen. Is in dit geval niet zo. Dus website geeft de werkelijkheid goed weer. Ik hoop dat mijn zoon en schoondochter ook enthousiast zijn over dit cadeau op hun bruiloft in mei.

Duidelijk. En snelle levering

Goede ervaring