9.6/10
De kwaliteit van het product

mevr. Mollink

Snelle levering. Nette kwaliteit en leuk verpakt

Lisette

Super leuk slotje! Goede service! Echt een aanrader voor een origineel kadootje

Nathalie

Goede en snelle service

Wendy

Duidelijke webshop, gemakkelijk bestellen en snelle levertijd.

Heel tevreden

nvt

Martine

Zeer goede ervaring; netjes dat er een check gedaan werd of de te graveren datum klopte. Ik had alleen een reactie verwacht om te kijken of we in de toekomst mogelijk kunnen samenwerken ;o)

n.v.t

Reactie Lovelockers.nl:

Hoi Martine, dank voor je fijne reactie. Ik heb je echt terug gemaild om te kijken of we kunnen samenwerken , zou het kunnen dat die mail in je spam filter terecht is gekomen. Ik stuur mijn antwoord... Hoi Martine, dank voor je fijne reactie. Ik heb je echt terug gemaild om te kijken of we kunnen samenwerken , zou het kunnen dat die mail in je spam filter terecht is gekomen. Ik stuur mijn antwoord zo nog een keer naar je door want ik sta er wel degelijk positief tegenover hoor :-)

Chantal

Heel goed duidelijke info sneller reactie op vragen

Chantal

Heel goed duidelijke info sneller reactie op vragen

Goede prijs-/kwaliteitsverhouding! Snelle levering en een hartstikke leuk cadeautje om te geven.. Dank jullie wel!

Daphne

In februari 2015 een ontzettend snelle levering gehad zodat wij het slotje nog op tijd in Antwerpen konden ophangen, dit jaar gaan we er weer eentje bestellen en meenemen naar Kopenhagen! Super... In februari 2015 een ontzettend snelle levering gehad zodat wij het slotje nog op tijd in Antwerpen konden ophangen, dit jaar gaan we er weer eentje bestellen en meenemen naar Kopenhagen! Super tevreden!

Eventueel een idee om in een soort voorbeeld weergave te kunnen zien hoe het slotje er ongeveer uit komt te zien?