Lovz.nl

9.6/10

Linda Talsma

Snelle levering. Kaartjes kun je naar eigen smaak aanpassen. Gratis proefdruk.

Gratis proefdruk. Kaartjes makkelijk aan te passen.

Agnieta de Bruin

Een prettige website qua weerbaarheid. Fijn dat je zelf een kaartje kunt maken en opslaan. Genoeg opties om toe te voegen aan een kaart. Snelle levering en ook nog een persoonlijke felicitatie na de... Een prettige website qua weerbaarheid. Fijn dat je zelf een kaartje kunt maken en opslaan. Genoeg opties om toe te voegen aan een kaart. Snelle levering en ook nog een persoonlijke felicitatie na de geboorte. Goede ervaringen met LOVZ dus!

Persoonlijk en een goed ontwerpprogramma voor geboortekaarten.

Het gedeelte waar je ontworpen kaarten kunt bewaren deed het niet altijd goed. Ik kon dan bijvoorbeeld geen ontwerpen verwijderen.

Koekoek

Dit was de eerste bestelling, en is goed bevallen.
snel en accuraat, heel belangrijk!

goede uitleg bij het maken van de kaart

Ramona

Supertevreden met ons geboortekaartje en de goede service!

Met je mobiel zijn niet alle categorieën geboortekaartjes zichtbaar (op de laptop wel)

H. Wesseldijk

Zeer goed. Een goede website voor het ontwerpen van een kaart

De vele mogelijkheden die men heeft om een kaart te ontwerpen

Na ontvangst van de kaarten hebben wij geen verbeterpunten in het totale traject kunnen constateren.

W

Snelle en goede service!

Duidelijke website. Goede en snelle service.

niks kunnen bedenken

Bryan juckers

Snelle reactie en top product

Reactie snelheid klantenservice
Keuze mogelijkheden

Kaart modificatie bevat niet alle illustratie die op andere kaarten zitten
Hierdoor lastig leuke kaarten te combineren

Reactie en assistentie van klantenservice wel snel en top

ria krisman

Is overzichtelijk had wel moeite met het invullen van de tekst en de enveloppen wat is de kwaliteit.

ja enveloppen konden retour en geld is weer terug gestort top!!

zie vraag 1

Mirjam Bakker

De bestelling is gemakkelijk te doen en het kaartje was perfect. Helaas ging er iets mis met onze bestelling maar dat werd perfect opgelost! Top organisatie!

Anita Blaas

Snelle service! Goede kwaliteit!

Lief dat je geboortekaartje achteraf krijgt:-)

Bij aanvraag proefdruk kreeg ik allerlei stukjes papier wat verschillende soorten papier inhield waar ik kaartjes op kon drukken. Misschien is het handig om op deze voorbeelden te zetten wat voor... Bij aanvraag proefdruk kreeg ik allerlei stukjes papier wat verschillende soorten papier inhield waar ik kaartjes op kon drukken. Misschien is het handig om op deze voorbeelden te zetten wat voor soort iedere is. Nu moest ik t zelf uitzoeken.

En qua klantvriendelijkheid zou ik de betaling van de proefdruk van het totaal vd uiteindelijke bestelling aftrekken als men werkelijk bij jullie besteld.
Nu gaat t mij niet om die €1,- maar het is puur klantvriendelijk.