Lovz.nl

9.6/10

de Graaf

Top!

Erg snelle en goede levering

Uitlijnen van de stippen gaf in het voorbeeld iets anders aan dan toen ik de kaart op de mat kreeg.

Harun Pinarbasi

Zeer snelle levering en goede kwaliteit.. ook kregen we een felicitatie kaart met de geboorte van onze zoon van team Lovz, Zeer attent het team.. ik raad de website zeker aan iedereen aan!

Klantvriendelijk, snelle levering, prijs/kwaliteit verhouding

Geen verbeterpunten

Claudia Jansen

Overall ben ik erg tevreden.

Prettig telefonisch contact.
Veel mogelijkheden om het geboortekaartje (in dit geval) persoonlijk te maken.

De bezorging is uiteindelijk niet erg gunstig verlopen, nu begrijp ik dat dit waarschijnlijk niet aan jullie ligt maar zeker in het geval van geboortekaartjes wil je ze zsm in huis hebben.

Evengroen Ramona

Prettige en snelle service

Ruime keus in kaartjes en mogelijkheid om zelf je kaartje te maken.

Werken met het raster is soms lastig. Bij ons ging het om een tweeling kaartje en we wilde graag alles op dezelfde lijnen en plekken. Heel moeilijk om voor elkaar te krijgen. Zou fijn zijn als je... Werken met het raster is soms lastig. Bij ons ging het om een tweeling kaartje en we wilde graag alles op dezelfde lijnen en plekken. Heel moeilijk om voor elkaar te krijgen. Zou fijn zijn als je zou kunnen knippen en plakken of kopiëren zodat beide zijden gelijk zijn.

Annemarie van der Steen

LOVZ heeft onze geboortekaartjes prima afgeleverd.

Heel fijn om de enveloppe vast eerder in huis te hebben. Wij kregen een felicitatiekaartje achteraf, heel attent!

Voor elke nabewerking/ en nieuwe verzending moet je betalen.
De rand van de hele totaal bestelling was versprongen.

Reactie Lovz.nl:

Hallo Annemarie,
Hallo Annemarie,
Bedankt voor je review! Als er iets niet goed is gegaan met ons drukwerk of de afwerking van de kaarten, dan zijn wij daar ook verantwoordelijk voor! En drukken de kaarten meestal opnieuw. Ik neem aan dat je ons serviceteam op de hoogte hebt gebracht!?
Met vriendelijke groet, Lisette Everaars | LOVZ

Sanne

Zeer professioneel en kwaliteitsgericht

Goede service, snel en en mooie kwaliteit

Fer Corvers

Overzichtelijke site en snelle levering

Dian

Goede ervaring! Zelf het geboortekaartje aangepast en de volgende dag een proefdruk in huis. Super tevreden over het resultaat!

Snelle levering!

Anja

Veel keus uit prachtige kaartjes! Makkelijk om zelf aan te passen.

Voor onze tweeling hadden wij twee kaartjes gemaakt. Om 23u hebben we de bestelling afgerond en een half uur later kwamen we er achter dat er een kleine typefout zat ik de kaart van onze zoon. Ik... Voor onze tweeling hadden wij twee kaartjes gemaakt. Om 23u hebben we de bestelling afgerond en een half uur later kwamen we er achter dat er een kleine typefout zat ik de kaart van onze zoon. Ik heb toen een mail gestuurd en een Facebook bericht achter gelaten met de vraag of dit nog aangepast kon worden voor het drukken. Om 23.45u heb ik nog een antwoord gehad via Facebook, waarin ze aangaven de aanpassing te hebben doorgevoerd.
Top service! Hartelijk dank :)