Lovz.nl

9.6/10

Miranda tempel

Voor de geboorte van onze dochter hebben we via lovz geboortekaartjes besteld. Het zijn prachtige kaarten geworden en supersnel geleverd helemaal top!

Snelle levering en goeie kwaliteit

Stork

Het maken van een eigen kaart gaat zeer gemakkelijk. De proefdruk is snel thuis en vragen die we per email stuurden, werden zeer snel en helder beantwoord. Over het resultaat zijn we erg tevreden!!!

Zeer snelle reactie op vragen

Het lukte mij niet om een foto in te plakken

Gijsen

Goede ervaring, precies wat ik zou verwachten werd geleverd. Alle papiersoorten en envelopkleuren bij de proefafdruk. Zeer netjes verzorgd.

Duidelijke site. Mooie ontwerpen. Snelle service. Alles zag er netjes verzorgt uit!

Bij het bestellen van de proefafdruk als tip meegeven om direct een account aan te maken om het ontwerp op te slaan.
Ik was tevreden over de proefafdruk maar had deze niet opgeslagen in mijn...
Ik was tevreden over de proefafdruk maar had deze niet opgeslagen in mijn account, dus moest ik hem opnieuw namaken.

Jeroen & Marielle

Super tevreden over Lovz.nl, wij hebben onze trouwkaart en verhuiskaart bij hen besteld.
Naast de prachtige collectie kaarten met volop keuze, hebben wij ook zelf onze eigen creativiteit los kunnen laten.
De resultaten zijn echt prachtig geworden.

Wij hebben twee keer gebruik gemaakt van een voorbeeld kaart, dat heeft ons echt geholpen om de definitieve kaart samen te stellen. Na de bestelling wordt je netjes en goed op de hoogte gehouden van de levering. De kaarten zijn zorgvuldig verpakt, bijna een kadootje om open te maken.

Wat wij echt ontzettend attent vonden, was de felicitatiekaart die wij ontvingen voor onze bruiloft. Nog erg bedankt!

- zeer uitgebreide collectie
- makkelijk een eigen account aan te maken
- je kunt zelf plaatjes uploaden om te gebruiken in je kaarten
- er worden verschillende soorten opmaak...
- zeer uitgebreide collectie
- makkelijk een eigen account aan te maken
- je kunt zelf plaatjes uploaden om te gebruiken in je kaarten
- er worden verschillende soorten opmaak aangeboden
- mogelijkheid tot bestellen van voorbeeldkaart (ook met regelmaat gratis)
- snelle levering

Kunnen wij niet bedenken, zijn echt tevreden!

Iris

Prima service. Kaartjes snel in huis

Veel mogelijkheden om kaartje te personaliseren. Ruime keuze.

Martine van den Bosch-Lieftink

Ik had al eerder een kaartje hier laten maken toen we gingen samenwonen en dat was ook super! Nu opnieuw hier een kaartje gemaakt voor ons huwelijk!

overzichtelijk, makkelijk, hip

Misschien iets makkelijker maken om je opgeslagen werk weer te openen

van der Wal

Goede ervaring, zie sterke en verbeterpunten.

Snelle levertijd en makkelijk programma met veel keuze mogelijkheden om zelf je kaartje te ontwerpen

Op het setje voorbeeldkleuren voor enveloppen de kleurnamen vermelden zodat je weet hoe je je favoriete kleur moet bestellen (onder welke kleurnaam).

K.Kreemers

Alles is goed en netjes afgewerkt en van een goede kwaliteit.

Kwaliteit en snelheid zijn sterke punten.

Trijntje esther vd meer

Service en vlotheid kenmerken dit bedrijf. Keurige afhandeling van onze bestelling en een rijke variabiliteit om zelf wat te maken met eigen invulling dmv foto's of plaatjes uploaded.

Vlotte service

Nee... eigenlijk vind ik dat ze heel goed werk leveren :)

Nijenhuis

nee niet echt

Ja wij vonden de plakrand van de envelop niet goed, de envelop was moeilijk dicht te plakken