Lovz.nl

9.6/10

Lieke Geurts

Prima ervaringen. Fijne website en veel keus.

Geen opvallende. Wel heel leuk dat we nog een kaartje kregen met een felicitatie!

Frank vlegels

Het was de eerste bestelling
Vlotte afhandeling
Gratis Proefdruk vond ik heel interessant, vooral de papierkeuze wordt op deze manier makkelijker

Proefdruk

W de Feijter

Uitvoering van de kaartjes was prima verzorgd en snel . De keuze van de uitvoeringen zeer uitgebreid , alleen de prijs informatie had beter moeten zijn vooral wanneer de aantallen klein zijn dat... Uitvoering van de kaartjes was prima verzorgd en snel . De keuze van de uitvoeringen zeer uitgebreid , alleen de prijs informatie had beter moeten zijn vooral wanneer de aantallen klein zijn dat viel ons echt tegen .

De snelle afwerking

Betere en duidelijke prijs informatie vooraf

Myrna

Erg leuke kaartjes. Heb een mooi ontwerp uitgekozen en zelf helemaal naar mijn smaak aangepast en ontworpen. Dat ging erg makkelijk en leuk om te doen!

Makkelijk bewerkings programma, mooie collectie van kaartjes, goede service, kaartjes netjes optijd binnen gekregen (volgende dag al in huis)

Bewerking via een mobiele telefoon is niet optimaal

Lieselot De Winter

Gebruiksvriendelijke website met een correcte en stipte(!) levering!

Nice

Super service! Van ons krijgt het bedrijf een dikke 10! Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel!

Kuipers

Supersnel een heel leuk en orgineel kaartje gemaakt via deze site! En de volgende dag geleverd, geweldige service!

Verheij

Mooie kwaliteit kaartjes, goede, snelle en persoonlijke service. Top!

Goede prijs/kwaliteit verhouding met snelle service en levering.

Nienke Meijering

Wij zijn erg blij met onze trouwkaarten! Er is heel veel keuze, en kan je daar nog niet uit kiezen dan kan je altijd nog een blanco kaart pakken en je eigen ontwerp maken. Dat hebben wij ook gedaan.... Wij zijn erg blij met onze trouwkaarten! Er is heel veel keuze, en kan je daar nog niet uit kiezen dan kan je altijd nog een blanco kaart pakken en je eigen ontwerp maken. Dat hebben wij ook gedaan. Super fijn dat je eerst voor bijna niks je proefdruk kan bestellen!En dat je daarbij alle soorten papier en enveloppen bij krijgt. En achteraf nog een heel lief persoonlijk kaartje van het team zelf gekregen! Wij zijn erg tevreden!

Het is fijn dat het zo makkelijk is om je kaart te maken! Voor iedereen toegankelijk.

Diny sengers

Fijne website, fijn dat proefdruk gratis is, snelle levering, goede kwaliteit

Fijne website, fijn dat proefdruk gratis is, snelle levering, goede kwaliteit

Iets beter aangeven welke envelop past bij geselecteerde kaart. Nu verwarring door dubbele maat aanduiding