Lovz.nl

9.6/10

Iris Jacobs

Het aanpassen naar eigen wens van het kaartje was erg makkelijk. Ook fijn dat er bij de proefdruk voorbeelden van de verschillende papiersoorten bij zaten.
Ik ben erg blij met het...
Ik ben erg blij met het geboortekaartje!

Ik kreeg een snelle reactie op een vraag via de mail. Fijne service.

Jammer dat het kleinste formaat 8x8 cm is. Dit vond ik te groot voor aan de bedankjes.

viola

Erg snelle levering! Ook unieke kaartjes te vinden die ik op andere site's miste. De volgende keer wanneer ik weer kaarten moet bestellen doe ik dat zeker weer via deze site. Wel jammer dat er op 1... Erg snelle levering! Ook unieke kaartjes te vinden die ik op andere site's miste. De volgende keer wanneer ik weer kaarten moet bestellen doe ik dat zeker weer via deze site. Wel jammer dat er op 1 kaart een rode streep zat, gelukkig hadden we er wat over waardoor we niet in de problemen kwamen.

Paula

Hier een erg tevreden klant! Goede service en goede kwaliteit! Voor slechts 1 euro een proefdruk thuis gestuurd gekregen met daarbij de voorbeeld kleuren vd enveloppen én voorbeelden van de soorten... Hier een erg tevreden klant! Goede service en goede kwaliteit! Voor slechts 1 euro een proefdruk thuis gestuurd gekregen met daarbij de voorbeeld kleuren vd enveloppen én voorbeelden van de soorten papier! Top!

Snelle levering, goede kwaliteit!

Linda

Geweldige service. 2 jaar geleden hier onze geboortekaartjes gekocht en nu weer. We hadden een fout gemaakt en er werd direct een nieuwe stapel kaartjes toegestuurd.

Hele mooie designs en goede service. Snelle levering.

De tool om de kaarten aan te passen kan wel iets verbeterd worden. Bijvoorbeeld een 'actie ongedaan maken' knop ontbreekt nu nog.

Nelleke van den Broek

Hele fijne site om een mooi kaartje te zoeken,en te ontwerpen!
En een snelle levering! Heel tevreden!

René & Sandra

Prima ervaring

Kelly Hage

Een van de weinige websites waar je je trouwkaart voor een normale prijs kan bestellen!
Alles is aan te passen en de levering is verrassend snel. Enige nadeel (bij het voordeel) is bij de proefdruk krijg je heel veel verschillende kleuren, er staat echter niet aangegeven welke kleur welke precies was. Wel is het heel duidelijk hoe het papier er uit ziet en voelt. Dit staat er namelijk wel bijgeschreven.

Levertijd!

Kleuren namen geven bij de proefdruk zodat je weet welke kleur je besteld.

Charlotte

Snelle service en zelfs bij het per abuis scheef drukken een heel nieuwe doos kaartjes ontvangen. Perfect geregeld dus!

Duidelijke website met handige voorbeeldkaartjes

Het scheefdrukken zou ook kunnen komen doordat het vlak van de kaart verplaatsbaar was; wellicht handiger als dat niet zou kunnen.

Sindy

Duidelijk en overzichtelijke site, snelle en goede levering en fijne persoonlijke benadering.

Duidelijke site, snelle levering, fijne persoonlijke benadering

Nvt

Sindy

Onze ervaring met lovz.nl is heel erg goed. Duidelijk en overzichtelijke site, snelle en goede levering. Ook de persoonlijke benadering is heel prettig.....

Duidelijke site, snelle levering en persoonlijke benadering.

Nvt