Lovz.nl

9.6/10

Amanda Binnema

Prima, was eerst wat " huiverig" om een geboorte kaartje via internet te bestellen. Vorige keer bij de drukkerij besteld.
Maar nu via lovz en dat was prima. Eerst een mooi proefkaartje...
Maar nu via lovz en dat was prima. Eerst een mooi proefkaartje gekregen met mogelijkheden qua enveloppen en papiersoort. Daarna had ik er alle vertrouwen in. De enveloppen al ver van te voren gekregen en toen we het definitieve kaartje hadden besteld was het er de volgende dag al. Super snel.
Vandaag nog een leuk felicitatie kaartje gekregen met geschreven tekst voor de grote broer.

Mooie proefkaartjes met envelop keuze, alle kleuren en soorten papier bijgeleverd

Anita Kaper

Ontzettend goeie ervaring, er werd meteen snel gereageerd op vragen.

Het is duidelijk wat je kan en moet doen.

Marjo

Perfect

Mooie voorbeeldkaarten die je zelf kunt aanpassen
Opsturen voorbeeld kaart voordat je de bestelling plaatst

Jiska

Top! Hartstikke tevreden over de zelf ontworpen kaartjes. Er zijn veel mogelijkheden om de kaartjes zó te maken dat ze helemaal naar je zin zijn. Prijs/kwaliteit is ?

Veel mogelijkheden om de kaartjes zo te maken dat ze helemaal naar je zin zijn.

Nvt

Lisen Van den Bergh

Wij zijn heel enthousiast over Lovz.nl! Zowel de Save the date als de uitnodiging voor onze trouw werden langs deze webshop besteld. De reacties van onze genodigden spreken voor zich.

- snel
- toegankelijk
- een probleempje met een foute levering (foute kleur enveloppen) werd super snel opgelost

- bewerken van ontwerp is niet altijd even gebruiksvriendelijk. Voor je het weet ben je alles terug kwijt. Eens je dit gewoon bent lukt het prima!

Arends

Prima goede en snelle service

Maatman

Goede snelle service ! We zijn zeer blij met het geboorte kaartje van onze zoon!

Shirley van den Elzen

Erg goed, snelle levering, geen klachten.

C nugteren

Erg blij met de kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, bezorging en afhandeling van ons zelf ontworpen kaartje én supernette service snel en behulpzaam bij telefonisch contact en achteraf nog een... Erg blij met de kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, bezorging en afhandeling van ons zelf ontworpen kaartje én supernette service snel en behulpzaam bij telefonisch contact en achteraf nog een kaartje met gelukswensen. Aanrader!!

Goede en vriendelijke klantenservice. Prijs voor product tov kwaliteit is zeer goed.

Post werkt niet mee om de bestelling van het proefkaartje op tijd te bezorgen, erg vervelend als je onder tijdsdruk staat. Kan lovz.nl niets aan doen...

Uppersound records

Positief, snelle service en leuke aparte aanbod kaartjes

Originaliteit
Kwaliteit kaarten
Goede prijs kwaliteit verhouding

Soms deed het inloggen het niet goed
Vindbaarheid van opgeslagen projecten soms lastig in 1 x te vinden