Lovz.nl

9.6/10

Dominique Kooper

Veel variatie in kaarten, veel mogelijkheden.
Snelle levering. Toen bleek dat de bestelling niet correct was, is er heel snel gehandeld en kreeg ik de volgende dag de juiste levering.

adequate handelen na verkeerde levering. Snelle levering.
Kaartje met felicitaties van het bedrijf na levering.

extra check voor levering van de bestelling.

Suzanne

We hebben onze trouwkaart helemaal naar onze eigen wensen kunnen maken.
Je kunt bijna alle denkbare stijlen, lettertypes, kleuren en templates gebruiken.
Ik heb met veel plezier aan onze...
We hebben onze trouwkaart helemaal naar onze eigen wensen kunnen maken.
Ik heb met veel plezier aan onze trouwkaart gewerkt. Zeer gebruiksvriendelijk programma.

Snelle en zeer goede service.
Kaarten werden heel mooi en goed verpakt geleverd, geen fouten of defecten op de kaarten.

Brigitte Kerstens

Programma is prima om mee te werken

fijn dat je het duidelijk op kunt slaan en er verder aan kunt werken

Emmie Vissers

Op 3 april is onze dochter geboren. Wij hebben een heel mooi kaartje gemaakt via deze site. Kwaliteit van het papier was echt top. Mooi dik structuur karton. Ook de kleuren zijn erg mooi. We hebben... Op 3 april is onze dochter geboren. Wij hebben een heel mooi kaartje gemaakt via deze site. Kwaliteit van het papier was echt top. Mooi dik structuur karton. Ook de kleuren zijn erg mooi. We hebben veel leuke reacties gehad!

Mooie kleuren/ mooi karton

Linda Schepers

Wij hebben bij Lovz.nl onze trouwkaarten besteld en zijn dik tevreden.
Wij hebben bij Lovz.nl onze trouwkaarten besteld en zijn dik tevreden.
Het is mooi hoe elke kaart helemaal naar eigen wens gemaakt kan worden. Er staat geen reclame van het bedrijf op de kaart zelf, wat we erg prettig vinden.
De kaarten zien er mooi uit en zijn ontzettend snel geleverd tegen een hele redelijke prijs.
De persoonlijke benadering van Lovz.nl vonden we heel waardevol.
Wij zouden iedereen Lovz.nl aanraden!

- De snelle levering
- De persoonlijke benadering
- De mogelijkheden bij alle kaarten om deze te personaliseren
- Geen reclame op de kaarten zelf

Ga zo door!

Jessica

Super fijn! Zelf ontwerpen. Proefdruk bestellen en dan voor het echt! Spannend maar zeer tevreden!!

Duidelijk en overzichtelijk! Leuk om na het bestellen van de trouwkaarten een felicitatie kaartje te ontvangen, persoonlijk geschreven!!!

Kim herbert

We hebben onze trouwkaart en informatie kaart zelf gemaakt via de editor, super makkelijk in gebruik, alles is handig en eenvoudig zelf aan te passen. Ook zijn we zeer tevreden over de snelle... We hebben onze trouwkaart en informatie kaart zelf gemaakt via de editor, super makkelijk in gebruik, alles is handig en eenvoudig zelf aan te passen. Ook zijn we zeer tevreden over de snelle levering. Degene die de kaarten hebben ontvangen zijn ook erg enthousiast. Wij zijn meer als tevreden en zullen de website ook zeker aanbevelen bij andere mensen

Makkelijk in gebruik, keuze is zeer divers, snelle levering

Marieke van Lith

Wij hebben met veel plezier ons eigen kaartje kunnen ontwerpen mede dankzij het gemakkelijke bewerk programma.
Hierdoor konden we bij de geboorte erg snel onze kaartjes bestellen.
Erg...
Hierdoor konden we bij de geboorte erg snel onze kaartjes bestellen.
Erg leuk dat we bij de geboorte ook een kaartje ontvingen!

Gemakkelijk te personaliseren kaartjes, uitgebreide keuze uit het assortiment. Originele, unieke en hippe kaartjes. Zeer snelle levering.

Misschien een keer een kortingsactie naast een gratis proefdruk.

Rgc Michielse

Levering erg snel. Kaartje naar wens we hebben zo veel leuk reacties gehad helemaal top!

Annick van ommen

Prima! Werkt fijn, en snel geleverd