Lovz.nl

9.6/10

Margriet

Prima service: twee keer een proefdruk besteld en de uiteindelijke bestelling was er binnen een dag. Goede kwaliteit kaartjes. Top!

Elsemieke Detert

De website was erg gemakkelijk te bereiken en als 'leek' kun je gemakkelijk de kaart naar eigen wens maken.

Hoeveelheid keuze en eigen toevoegingen

Bij de achtergronden die je zelf zou kunnen kiezen iets meer verduidelijking geven, ik moest daar nog wel naar zoeken...

C. Meirink

Na bestelling van onze geboortekaartjes werd contact met ons opgenomen over verschillende kleuren op de voor- en achterkant, wat niet de bedoeling was. Fijn dat hierop alert werd gereageerd. Na bestelling van onze geboortekaartjes werd contact met ons opgenomen over verschillende kleuren op de voor- en achterkant, wat niet de bedoeling was. Fijn dat hierop alert werd gereageerd.
Na levering waren we niet tevreden over de aanpassing, na telefonisch contact is dit snel aangepast en 100% naar onze zin gemaakt. De volgende dag hadden we de nieuwe levering kosteloos in huis. Heel blij met het uiteindelijke resultaat en de goede, vriendelijke service!

- Service.
- Mogelijkheid proefkaartjes, soorten papier te bestellen.
- Fijn dat enveloppen vooraf besteld kunnen worden.

Kleuren in de voorbeeld geboortekaartjes al hetzelfde maken op voor- en achterkant. Zo kunnen vergissingen zoals die van ons worden voorkomen.

Anouk

Prima website met leuk aanbod

Makkelijk en snel te personaliseren

Enveloppen plakten niet goed, hebben 1 kaartje retour gekregen omdat deze uit de envelop was gevallen

Antoinette Ermers

Heel goed! Website om kaartjes te ontwerpen makkelijk in gebruik en uitgebreide keuze in kaarten / stijlen. Snelle service.

Snelle service, mooie kwaliteit kaarten en leuke ontwerpen die je zelf gemakkelijk kunt personaliseren.
Leuk dat we na de geboorte van onze dochter ook felicitaties op een wenskaart van het LOVZ team hebben ontvangen.

Sherie

Naast dat de website erg klantvriendelijk is, worden proefkaartjes en andere bestellingen snel en netjes verzonden. Wij wilden een iets andere achtergrondkleur op ons kaartje en dit werd binnen een... Naast dat de website erg klantvriendelijk is, worden proefkaartjes en andere bestellingen snel en netjes verzonden. Wij wilden een iets andere achtergrondkleur op ons kaartje en dit werd binnen een paar uurtjes geregeld. Top service!

Snelle en nette verzending. Snelle en goede extra service.

Charlotte Wedemeier

Duidelijke website en een fijn en makkelijk bewerkingsprogramma.

Judith Koster

We hebben de geboortekaartjes van onze dochter besteld via LOVZ. Ik vond het heel fijn om digitaal alles gemakkelijk klaar te maken en te kunnen wijzigen. Na de geboorte was het een paar klikjes en... We hebben de geboortekaartjes van onze dochter besteld via LOVZ. Ik vond het heel fijn om digitaal alles gemakkelijk klaar te maken en te kunnen wijzigen. Na de geboorte was het een paar klikjes en klaar was het kaartje.
De kwaliteit van het karton vonden we goed. Ook zijn we tevreden over de snelle service. We krijgen veel complimentjes over de kaartjes.

Snelle service. Nog een vraag gemaild en snel geholpen via de mail.
Snelle levering, heel erg fijn bij geboortekaartjes!
Goede kwaliteit karton
Website overzichtelijk en kaartjes...
Snelle service. Nog een vraag gemaild en snel geholpen via de mail.
Snelle levering, heel erg fijn bij geboortekaartjes!
Goede kwaliteit karton
Website overzichtelijk en kaartjes dus gemakkelijk te maken/wijzigen

Ik vind binnen je eigen account de vormgeving van de website wat minden. Je eigen kaartjes opslaan enzovoort, die omgeving kan misschien nog wat mooier/duidelijker.

Crissi

Super service! Na save the date kaarten hier ook onze trouwkaart en menukaartjes besteld. Ontwerpen werden na de verschillende proefdrukken snel en accuraat aangepast naar onze wensen, extra... Super service! Na save the date kaarten hier ook onze trouwkaart en menukaartjes besteld. Ontwerpen werden na de verschillende proefdrukken snel en accuraat aangepast naar onze wensen, extra enveloppen werden snel geleverd en ook nog eens een handgeschreven felicitatie ontvangen voor onze bruiloft na de bestelling! Erg attent.

e wiggers

Goede en snelle service

zelf een kaartje maken is makkelijk via deze site