Lovz.nl

9.6/10

Debora

Uitstekend!
Geboorte kaartjes kwaliteit super.

Marleen

Goed. Duidelijke website.

Fijn dat je een proefdruk kan bestellen. Veel keuze!
Na de geboorte van onze dochter kregen we een felicitatie kaartje met een persoonlijk bericht erop voor onze oudste dochters.

Tim

De bestelling of de geboortekaartjes was perfect, alles snel geregeld en snel in huis.

Ik had een fout bij de bestelling gemaakt en kreeg direct een mailtje of dit echt de bedoeling was of niet. Lovz bood aan om de lopende bestelling gratis te annuleren, zodat ik opnieuw de juiste... Ik had een fout bij de bestelling gemaakt en kreeg direct een mailtje of dit echt de bedoeling was of niet. Lovz bood aan om de lopende bestelling gratis te annuleren, zodat ik opnieuw de juiste bestelling kon doen. Ronduit een goede en persoonlijke klantenservice. Ga zo door!

1. Mogelijkheid om het cyrillische alfabet te gebruiken.

J.Verkaart

Fijne website, opmaak kaartjes overzichtelijk.
Snelle service en een prettig persoonlijk contact

Snelle service en een prettig persoonlijk contact

Ik had graag een uitnodigingskaartje willen toevoegen bij het geboortekaartje. Dit was niet in een klein formaat te verkrijgen. Nu heb ik deze zelf moeten maken en printen om de kosten te sparen.... Ik had graag een uitnodigingskaartje willen toevoegen bij het geboortekaartje. Dit was niet in een klein formaat te verkrijgen. Nu heb ik deze zelf moeten maken en printen om de kosten te sparen. Wellicht een idee voor de toekomst.

Hanneke Hovius

Zeer goed!

De snelheid van levering! En de klantvriendelijkheid na het bestellen van de kaartjes! Super leuk dat je nog een felicitatie kaartje krijgt!!

Ga zo door!!

Nathalie Crouwel

Dit is een geweldig bedrijf. Super service en snelle levering.
Erg tevreden over Lovz.nl !!!

Snelle levering en goede service

niets

Heidy Stevens

Zeer goede ervaring met het bestellen en ontwerpen van geboortekaartjes.
Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Mooie sterke kaart en drukwerk ook erg mooi, beiden de minimale/basis keuze...
Zeer goede ervaring met het bestellen en ontwerpen van geboortekaartjes.
Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Mooie sterke kaart en drukwerk ook erg mooi, beiden de minimale/basis keuze genomen uit het assortiment.
Blij verrast dat we zelf ook een felicitatiekaart ontvingen van het team van lovz.nl

Zie hierboven beschreven

Geen!

Mariska van Dommele

Wij hebben voor de tweede keer onze geboortekaartjes bij Lovz besteld. Redt vooraf de enveloppen en later de kaartjes. Hele snelle service en ween zijn erg blij met het resultaat van onze kaart! Zo... Wij hebben voor de tweede keer onze geboortekaartjes bij Lovz besteld. Redt vooraf de enveloppen en later de kaartjes. Hele snelle service en ween zijn erg blij met het resultaat van onze kaart! Zo leuk dat je elk detail zelf kunt aanpassen.
Verder mag zeker niet ontbreken: Heel persoonlijk en zelfs een felicitatie kaartje (handgeschreven!) in de bus. Volgende keer komen we hier zeker weer terug!

Mooi design
Tot in detail aanpasbaar