Lovz.nl

9.6/10

Brinkman

Geboortekaartjes besteld bij Lovz.nl, ruime keuze (niet standaard) en alles aan te passen.

Toen ik een vraag had over de uitlijning, reageerden ze daar heel adequaat en vriendelijk op. Met een prachtig kaartje als resultaat.

Deanne en Raymond

Alles heel snel geregeld en precies naar wens geleverd!

Service is top; Attente medewerkers en heel snel!

Demi

Heel goed. Makkelijk en snel!

Joekie

Snelle leveringen, leuk om een felicitatie kaartje te ontvangen van het bedrijf bij de geboorte van onze zoon

Groot assortiment
Goede service

Gratis proefdruk

Wouter Duim

Goede, snelle service en de kaartjes zijn van uitstekende kwaliteit!

Prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering, helemaal zelf kaartjes maken

Het programma om zelf kaartjes te maken zit soms wat onhandig in elkaar. Wat uitgebreidere uitleg over de mogelijkheden zou handig zijn (bv. hoe met verschillende lagen te werken ), verder zou een... Het programma om zelf kaartjes te maken zit soms wat onhandig in elkaar. Wat uitgebreidere uitleg over de mogelijkheden zou handig zijn (bv. hoe met verschillende lagen te werken ), verder zou een zoekfunctie voor de plaatjes handig zijn.

Brugman

Wij zijn heel erg blij met de geboortekaartjes en de goede service!

Erg mooie kaartjes en goede snelle service.

Het was voor ons niet helemaal duidelijk dat je eerst een account aan moet maken en dat dit niet automatisch kan na het ontwerpen van een kaartje waardoor we nog moesten mailen om het ontwerp toe te... Het was voor ons niet helemaal duidelijk dat je eerst een account aan moet maken en dat dit niet automatisch kan na het ontwerpen van een kaartje waardoor we nog moesten mailen om het ontwerp toe te voegen aan ons account. Dat kan misschien nog makkelijker.

Irene Baldizzone

Fijne snelle levering. Duidelijke website met hele ruime keus en prettig dat je zelf de kaartjes helemaal naar wens kunt maken. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Prijs- kwaliteit en veelzijdigheid

n.v.t.

Anne-Wil

Goede ervaring, prijs-kwaliteitsverhouding is top!
Zelf de kaart kunnen maken zoals ik het graag wilde en bij vragen vlot antwoord.
Gratis verzenden van proefdrukjes en enveloppen van...
Goede ervaring, prijs-kwaliteitsverhouding is top!
Gratis verzenden van proefdrukjes en enveloppen van tevoren is ook heel klantvriendelijk.

Prijs-kwaliteitverhouding, hulp bij vragen, gratis verzenden.

Omke van der Ploeg

Een prima bedrijf. Komen afspraken correct na! Een snelle levering en ziet er zeer netjes uit.

De snelheid en een perfecte service!

Geen verbeterpunten.

Evelien Edosma-Tromp

LOVZ heeft een prachtige collectie geboortekaartjes. De keuze was dan ook snel gemaakt. Het ontwerpen van het kaartje was makkelijk om te doen en de service is uitstekend.

Enveloppen kunnen vooraf besteld worden zonder extra kosten.