Goed!
Ik vond het lastig om via de telefoon de ontwerpen te maken of de aanpassingen te doen via de telefoon, dit ging niet en dat vond ik persoonlijk wel een nadeel.
GOED!
Handige site, snelle service.
Wat een leuke en makkelijke manier om zelf kaarten te maken! Het maken van de kaarten is vrij eenvoudig maar toch is het fijn om een proefdruk te bestellen. Deze ontvang je met voorbeeld...
Snel en makkelijke 'software' voor het maken van een kaart. Je kunt vrij snel aan de slag.
De vormgeving van de kaarten en tekeningen zijn leuk en fijn gesorteerd.
Bijna alles is aan te...
Het aanbod van de tekeningen/symbolen kan uitgebreider, ik vond het aanbod van teksten niet heel erg uitgebreid.
Ik heb getwijfeld over de papiersoort, gelukkig ontving ik bij de proefdruk ook...
Zeer goed. We hebben onze 300 kaarten voot 5en besteld, dag erna rond 9 uur s ochtends in huis! Ook nog gebeld over kleuren en namen van enveloppen en goed geholpen!
Duidelijkheid, snelle levering!
Geen!
Geweldig, vrijdags besteld en zaterdag bij de post. Zal jullie zeker aanraden bij vrienden . Top.
Snel
Prima. Service gericht
Zeer gebruiks vriendelijk om zelf je kaarten te maken
Top kwaliteit kaarten. Makkelijke en duidelijke website en ook zeer snelle levertijden. Alles zeer klant vriendelijk.
Mooie en goede kwaliteit kaarten. Zeer klantvriendelijk en sociaal om namens het bedrijf een kaartje naar ons toe te sturen met de felicitaties met de geboorte van onze zoon! Top!
Geen idee!
Makkelijk en snel .
Zelf een kaart bewerken ging zonder uitleg.
Geen taalkundige controle. We hebben in de tekst een klein woordje vergeten. Zou je uit of aan moeten kunnen vinken.
Ik ben erg tevreden
De order is zeer correct en snel geleverd. 's middags om 16.00 uur de bestelling gedaan en de volgende dag om 11.15 al geleverd. Super snel en het uiteindelijke resultaat...
Zeer snelle levering