Lovz.nl

9.6/10

Hellen Rinket

Heel fijne site, en de kaarten zagen er top uit met bijbehorende enveloppen. Ook nog eens snel geleverd, kei fijn!

Mooi product en netjes geleverd.

Steffi Antonio

Heel fijne ervaring.

Makkelijke uitgebreide tool om kaartjes zelf te maken. Bij de aanvraag van proefkaartjes waren alle bestelmogelijkhede toegevoegd (papier- en enveloppesoorten). Bestelling geboortekaartjes om iets... Makkelijke uitgebreide tool om kaartjes zelf te maken. Bij de aanvraag van proefkaartjes waren alle bestelmogelijkhede toegevoegd (papier- en enveloppesoorten). Bestelling geboortekaartjes om iets voor 18.00 uur geplaatst. De volgende ochtend om 09.00 uur waren ze reeds in huis. Netjes verpakt in stevige doos en beschermend papier om de kaartjes zelf. Tevens ontvingen wij een felicitatiekaartje na de geboorte.

Tweemaal proefkaartjes besteld. Het duurde een aantal dagen alvorens ik de tweede set daadwerkelijk ontving.

Carlo van de Mosselaar

Uitstekend

Snelle levering en gratis proefdruk.

Mulder

Super ervaring met Lovz geboortekaartjes! Goede service en erg leuk dat je persoonlijk een kaartje krijgt bij de geboorte!

Zie hierboven

Ga zo door

Ilona van der Schaaf

Super goede service. Proefdruk volgende dag al in huis.

Mooie kwaliteit kaartjes. Ik had zelf een kaartje ontworpen, omdat ik geen standaard kaartje wilde. Maar ontzettend veel complimentjes gekregen op ons geboortekaartje.

Geen verbeterpunten!

Vallen

Zeer goed. Snelle levering . Heel fijn dat we proefkaartjes konden bestellen en de prijs was ook goed

Snelle levering. Mooi kaartje

Paul en Truus van Puijenbroek

Wij zijn erg tevreden met het resultaat van onze bestelling. Iedereen die we spraken over onze uitnodiging was enthousiast.

Heel fijn dat je van te voren voor één euro een proefdruk kon laten maken is top. Ook het meezenden van de verschillende soorten papier en enveloppen bij proefdruk is een grote PLUS

De mogelijkheid, om in één tekstblok verschillende lettergrootte te kunnen gebruiken, misten wij.

J. Pegels

Prima geregeld. Zeer tevreden!

Hans en Gijsje van der Heijden

Mooie collectie kaarten, snelle levering. Er worden bij de proefdruk monsters van het mogelijke karton bijgeleverd.

Je kunt snel vooraf een proefdruk van je bewerking bestellen. Supersnelle levering van de kaarten.

Opslag voor de verschillende papiersoorten is aan de hoge kant.

Marjolein Lambers

Makkelijk, snel en klantgericht!

De snelheid van levering, de toegankelijkheid van de configurator, het persoonlijke karakter van de uitnodiging tot review.

Nee...