Lovz.nl

9.6/10

abruggeman

Zeer correct

Westervoorde

Hele goede service. Na de bestelling kregen we een kaartje van lovz waarbij onze dochters ook persoonlijk werden gefeliciteerd. Erg leuk en attent.

Makkelijk om je kaartje persoonlijk te maken. De felicitaties van het bedrijf is toch een leuke extraatje.

Geen. Wij zijn erg tevreden

Tina

Goede service , alles was optijd toegekomen .. Perfect zo als wij de kaartjes gemaakt hadden.!

Ze reageren direct bij problemen of vragen

De levering met track en go klopt soms niet.. Dan is er al geleverd maar staat dit niet aangegeven op de email

M rapmund

Voor de geboorte van onze zoon een kaartje via Lovz besteld. Een makkelijke site waarop je heel simpel kaartjes kan uitzoeken, aanpassen en bestellen. Snelle service en een klantvriendelijke houding!

Super makkelijke manier van aanpassen vd kaartjes.
Makkelijk bestellen.
Fijn dat je de enveloppen lis kan bestellen en eventueel al eerder kan krijgen.
En hoe leuk is het dat je...
Super makkelijke manier van aanpassen vd kaartjes.
Makkelijk bestellen.
Fijn dat je de enveloppen lis kan bestellen en eventueel al eerder kan krijgen.
En hoe leuk is het dat je een felicitatiekaartje krijgt na de geboorte!

katrien herbots

Top

persoonlijk

Elianne

Wij zijn erg tevreden over de geboortekaartjes van LOVZ. Met de gratis proefdruk konden wij de papiersoorten en kleuren uittesten. Omdat het ontwerp online al klaar stond, konden we na de geboorte,... Wij zijn erg tevreden over de geboortekaartjes van LOVZ. Met de gratis proefdruk konden wij de papiersoorten en kleuren uittesten. Omdat het ontwerp online al klaar stond, konden we na de geboorte, de kaartjes snel bestellen. De kaartjes kwamen snel en de kwaliteit is erg mooi. (stevig papier en parelmoer glanst heel mooi)

Leuke designs, goed assortiment papiersoorten en kleuren, ontwerp makkelijk aan te passen, handig om van te voren ontwerp klaar te zetten zodat je na de geboorte meteen kunt bestellen. Handig om... Leuke designs, goed assortiment papiersoorten en kleuren, ontwerp makkelijk aan te passen, handig om van te voren ontwerp klaar te zetten zodat je na de geboorte meteen kunt bestellen. Handig om enveloppen eerst te bestellen.

Is lastig, maar het zou leuk zijn als de bestelling niet stil zou liggen in het weekend.

ciel

Is vlot en perfecte service, zeker aan te bevelen

We zijn erg tevreden over onze bestelde kaartjes, ze zagen er fantastisch uit

Marius

Hele mooie kaarten mooi afgedrukt en snel geleverd

Daniëlle

Wij hebben via Lovz.nl ons eigen geboorte kaartje ontworpen. Het ontwerpsysteem is gemakkelijk in gebruik. Het geboortekaartje voldeed volledig aan onze verwachting.

Wij hebben een super mooi geboortekaartje via Lovz.nl! Top bedrijf

Bianca

Zeer tevreden. De kaartjes zijn precies zoals verwacht. Snelle levering.