Lovz.nl

9.6/10

denise meruma

Top!

Super mooi kaartje en snelle levering. Ook zeer attent dat ik een geboortekaartje kreeg namens jullie team. Top!

Carina

Super service bij het opstellen/maken van de kaart! Doordat onze kleine op zaterdag is geboren hadden we op dinsdag de kaarten. Weet niet of er mogelijkheden zijn om deze even op maandag al bij de... Super service bij het opstellen/maken van de kaart! Doordat onze kleine op zaterdag is geboren hadden we op dinsdag de kaarten. Weet niet of er mogelijkheden zijn om deze even op maandag al bij de klanten te krijgen zijn.

Service en reactietermijn is super!

Reactie Lovz.nl:

hallo Carina,
Bedankt voor je mooie review!
Ik heb goed nieuws! We gaan eerdaags ook in het weekend drukken! Dat betekend dat er op de maandag pakket bestellingen worden geleverd.
Met...
hallo Carina,
Lisette Everaars | LOVZ

Marrydith De boer

Super service

Persoonelijk na het bestellen van de geboorten kaarten kregen we nog een kaartje met een felicitatie van onze dochter voor online service is het fijne dat het zo persoonelijk is

Susanne

Super tevreden en snelle levering

Mirella Groot

Mooie, originele kaartjes en via de toon eenvoudig te personaliseren.

Adriana de Vos

Hele ruime keuze leuke kaartjes

Liz

Goede ervaring.

Mooie en moderne kaartjes. Veel keuze.

geen tips.

Ellen van den brink

Wat een gemakkelijke site! Leuke en trendy ontwerpen die gemakkelijk zijn aan te passen! De vele keuze maakte kiezen nog erg moeilijk. Ook zeer snelle levering en alles top verlopen!

De snelheid!

Zorgen dat er trendy aanvoer blijft met kaartjes. Vond weinig keuze in enkele kaartjes. En dit is naar mijn mening wel een trend .

Reactie Lovz.nl:

Hallo Ellen,
Hallo Ellen,
Bedankt voor je mooie review!
Enkele geboortekaartjes zijn zeker trendy maar worden niet het meeste verkocht! Mocht je een leuke dubbel geboortekaartje vinden maar wil je dat in een enkel formaat, dan kan je altijd contact opnemen met het serviceteam van lovz. Kosteloos en snel, zetten ze jou gewenste ontwerp in je account!
Lisette Everaars | LOVZ

Geschiere

Snelle levering, snel antwoord op vragen via mail, eenvoudig programma om kaart te maken.

De toezegging dat het ontwerp gecontroleerd wordt op foutjes is geruststellend.

Sabine

Top. Snel

Mooie producten. Super tevreden. Snel en duidelijk!