Lovz.nl

9.6/10

L. ten Hove

Geen problemen gehad met dit bedrijf, snelle service! Dat vindt ik ideaal!

Besteld, de volgende werkdag in huis, ideaal! Overzichtelijke site!

Geen verbeterpunten, tips! Site werkt prima!

Tanya

Dit is onze tweede keer dat we via lovz.nl
Bestellen!
Wij hebben de dingen die we op ons kaartje wilde goed kunnen vinden en aanpassen op ons kaartje zodat het een uniek kaartje werd!...
Dit is onze tweede keer dat we via lovz.nl
Bestellen!
Wel was het heel fijn dat lovz er voor ons nog even na gekeken hadden en alles recht hebben gezet, want dat was vrij lastig!
En wat super lief van ze was dat we ee. Kaartje kregen toen onze dochter was geboren! Super bedankt!

Ondanks dat we ons kaartje zelf hebben gemaakt konden we jullie bellen om de symbolen goed recht te zetten! Dit is weg fijn!

Een symbool makkelijker even groot kunnen maken ipv alle uitlijnen

Joyce Oosting

Goede en supersnelle service

Makkelijk een eigen ontwerp maken en snel geleverd

N.v.t.

Marja

Makkelijke software, gebruiksvriendelijk.

Makkelijk, custom made, voorbeeld snel binnen

lippinkhof

Superleuke kaartjes en keurig op tijd geleverd.

Veel keuze

Silvia van Gerwen

Vandaag besteld morgen in huis! Netjes verpakt en goede kwaliteit kaarten. Kortom lovz!

Goede kwaliteit kaarten.

Jolanda

Hele goede, snelle en persoonlijke service.

Naderhand een persoonlijk felicitatie kaartje ontvangen na het bestellen van de geboortekaartjes.

Nvt

Broekmeulen

Onze ervaring is bijzonder positief. Op de website kun je gemakkelijk de kaart helemaal personaliseren. Bovendien kun je altijd een voorbeeld naar voren halen. Proefdruk wordt dezelfde dag... Onze ervaring is bijzonder positief. Op de website kun je gemakkelijk de kaart helemaal personaliseren. Bovendien kun je altijd een voorbeeld naar voren halen. Proefdruk wordt dezelfde dag verstuurd, mits op tijd besteld. En ook de definitieve bestelling gaat heel snel. Wij zijn heel erg tevreden en kunnen lovz.nl echt aanraden.

Snelheid van leveren, maar ook de reactietijd na het stellen van een vraag. Binnen een uur hadden we antwoord.

Misschien is het een idee om de adressen vooraf op de enveloppen te kunnen printen.

Reactie Lovz.nl:

Hallo,
Bedankt voor je mooie review.
Het is mogelijk voor (met een meerprijs) om de enveloppen te voorzien van een adreslabel. Dan worden jullie kaarten ook door ons verstuurd.
Met...
Hallo,
Bedankt voor je mooie review.
Lisette Everaars

Laman

Veel keus
Het zelf maken van een kaartje

Een directe link naar een opgeslagen kaartje

Mark

Lovz

Snelle service en perfecte kwaliteit