Klantendienst is hulpvaardag en verzending zeer snel.
Kaartjes ook ontvangen perfect hoe we het gevraagd hadden.
Fijne en snelle service, daarnaast ook erg attent! Als ik nog eens een kaartje nodig heb, kom ik zeker terug!
Goedwerkende website, snelle levering.
Wellicht een verzendbevesting sturen van de bestelling. Ik kreeg nu later een bericht van post nl.
Reactie Lovz.nl:
Hallo Irene,
Bedankt voor je mooie review.
Je ontvangt in de avond voordat je geboortekaartjes geleverd gaan worden van LOVZ een track&trace code van je pakketbestelling. Je ontvangt...
Mooie kaart weten te maken met het makkelijke ontwerpprogramma wat Lovz aanbiedt. We hebben gratis een proefdruk ontvangen waar we heel blij mee waren.
Een persoonlijke kaart ontvangen met de gelukswensen voor onze bruiloft. Tevens ontvingen wij zonder problemen de kaart in pdf zodat we deze ook naar mensen in buitenland kunnen mailen.
Top. Goede site makkelijk alles aan te passen en loopt niet steeds vast bij veranderingen zoals vele andere vergelijkbare sites. Ook fijn overzichtelijk.
Erg leuk om ook een kaart te ontvangen van het bedrijf voor de geboorte van onze dochter. Met een persoonlijke boodschap erop!
Fijne website, mooie kaarten!
Mooie kaarten zonder reclame!
n.v.t.
Goede, snelle service!
Snelle service en levering.
Prive
Mogelijkheden kwaliteit en attentie achteraf
Mooie kwaliteit, goede service, snel bezorgd dus helemaal tevreden!
Goede kwaliteit
Bij proefdruk ook proefjes in verschillende papiersoorten en envelopkleuren meegekregen
Na de geboorte hebben we zelfs een mooi wenskaarten gekregen!
We waren op zoek naar een geboortekaartje met een raket erop. Het kaartje op lovz sprak ons meteen aan omdat het er zo stoer uitzag met goud, zwart en lichtblauw. De enveloppen hebben we eerder...
Veel keuze. Makkelijk om zelf aanpassingen te doen in een bestaand kaartje om hem zo helemaal naar eigen smaak en wens te maken.
Geen idee zo een twee drie.