Goed!
Super lief dat we een felicitatiekaartje hebben gekregen voor ons pas geboren zoontje, helemaal leuk omdat er een persoonlijke tekst opgeschreven was!
Gevonden op google, met super mooie eenvoudige kaarten helemaal van nu. Super snelle levering en ook nog eens voor een mooie prijs! Helemaal top!!
duidelijke voorbeelden, makkelijk te laden met eigen foto's. Veel mogelijkheden. Snelle levering
Foto kan wel groter kleiner maar foto kunnen snijden of kleuren veranderen zou ook mooi zijn.
Goed.
Veel hulp bij telefonisch contact.
Ik heb verschillende keren dezelfde vragen gesteld en kreeg verschillende antwoorden. Dit is niet fijn.
Geboortekaartjes
Handige website met een uitgebreid assortiment en snelle service
Snelle levering, uitgebreide en goede informatie bij de proefdruk
Wij hebben het als zeer prettig ervaren om oze kaarten te regelen via Lovz.nl. De website is niet heel erg handig en duidelijk, dat is wel jammer. Eenmalig telefonisch contact opgenomen en daar werd...
Veel keus en goede telefonische ondersteuning.
Gebruiksgemak website kan beter en duidelijker.
Het is erg gemakkelijk om zelf een ontwerp aan te passen en ook een proefdruk geeft een goed beeld van het kaartje weer. De order is ook, bij een tijdige bestelling, de volgende dag al in huis. Super!
Eerste bestelling was ok
gemakkelijke site
eerdere bestellingen kunnen herbekijken wat betreft layout en lettertype etc
Reactie Lovz.nl:
Hallo Els.
Bedankt voor je review!
Je kan een account aanmaken en daarin je kaarten bewaren, aanpassen en bestellen. Zo hoef je niet iedere keer je kaart opnieuw op te maken. Handig! Mocht...