Lovz.nl

9.6/10

Lind Laureys

Zeer correct ! Ruime keuze om zelf fotokaarten te maken. ! Fijn dat we eerst een goedkope proefdruk konden bestellen zodat we nog wat wijzigingen konden uitvoeren. De kaartjes werden vlot geleverd.... Zeer correct ! Ruime keuze om zelf fotokaarten te maken. ! Fijn dat we eerst een goedkope proefdruk konden bestellen zodat we nog wat wijzigingen konden uitvoeren. De kaartjes werden vlot geleverd. Ze waren mooi en naar wens !

Verloop en snelheid order

nee

van leur

Super tevree

Snelle zending

Judith sloot

Fanatstisch!

Ik had een typfoutje gemaakt... Kaarten waren al besteld dus paniek! Hele nacht in de stress... Volgende ochtend meteen gebeld en alles werd meteen in de wacht gezet... Via de mail een nieuwe... Ik had een typfoutje gemaakt... Kaarten waren al besteld dus paniek! Hele nacht in de stress... Volgende ochtend meteen gebeld en alles werd meteen in de wacht gezet... Via de mail een nieuwe proefdruk ontvangen en de volgende dag prachtige kaarten binnen... Wat een fijne service! Erg vriendelijk te woord gestaan! En een paar dagen later ook nog een leuke felicitatie kaart in de bus, attent hoor! Prachtige kaarten... Echt een aanrader!

Janneke van tuijl

Goede service, persoonlijke benadering, er wordt goed meegedacht.

Snel persoonlijk mail contact.

Onze kaartjes, op zondag besteld, werden door post nl pas op dinsdag om 17.30 binnen, wij zouden tegen betaling graag gebruik maken van een spoedzending zodat mensen de geboortekaartjes eerder hebben.

Hallo Janneke,
Hallo Janneke,
Bedankt voor je review. Wij drukken momenteel de kaarten alleen op werkdagen. Dus zondag besteld is op zijn vroegs dinsdag in huis. De route voor de bezorging wordt door post.nl bepaald, daar hebben wij helaas geen invloed op. Het gebeurt dan ook een enkele keer dat de kaarten laat worden bezorgd.
Lisette Everaars | LOVZ

Annemieke

Duidelijke informatie en geen rare verrassingen achteraf.
Kwaliteit is erg mooi en levertijd is zoals vermeld. Je word netjes op de hoogte gehouden!
Klantenservice is erg vriendelijk!...
Duidelijke informatie en geen rare verrassingen achteraf.
Klantenservice is erg vriendelijk!
Erg leuk dat je een kaartje krijgt van het lovz-team met gelukwensen voor onze trouwdag!!

Aantal enveloppen als kaarten, als aantal verschilt word dit duidelijk aangegeven.

Misschien een idee om hef assortiment uit te breiden met adresetiketten.

Lisa

Goede snelle service, mooie kwaliteit kaartjes en handig naar eigen smaak aan te passen! :-)

Snel, voordelige proef kaartjes snel binnen, mooie kwaliteit kaartjes en diverse soorten papier! Helemaal tevreden en echt een aanrader!

Nope

Laura

Onze geboortekaartjes hier besteld, de service is werkelijk super! Ze hadden niet precies wat ik wilde maar binnen een paar uur was dit toch geregeld. Kwaliteit van de kaarten is geweldig, ze waren... Onze geboortekaartjes hier besteld, de service is werkelijk super! Ze hadden niet precies wat ik wilde maar binnen een paar uur was dit toch geregeld. Kwaliteit van de kaarten is geweldig, ze waren heel snel binnen. Erg fijn en persoonlijk bedrijf.

Alles naar wens aan te passen, goede prijs kwaliteit verhouding.

Raymond van den Ham

Nette en mooie geboortekaarten besteld

Makkelijk om zelf te ontwerpen en later nog aanpassingen te doen bij opgeslagen ontwerp.

Enige minpuntje vind ik dat de standaard envelop zwart was, aangezien er waarschijnlijk niemand is die zwarte enveloppen erbij wil hebben komen er altijd kosten bij voor een andere kleur van de... Enige minpuntje vind ik dat de standaard envelop zwart was, aangezien er waarschijnlijk niemand is die zwarte enveloppen erbij wil hebben komen er altijd kosten bij voor een andere kleur van de enveloppen

Hallo Raymond,
Hallo Raymond,
Bedankt voor je review. De verbeterpunt over een zwarte envelop begrijp ik niet goed! Zwart leveren wij als daarom gevraagd wordt! Tenzij er iets is fout gegaan bij het leveren. Altijd even contact met ons opnemen! Wij helpen je graag! Wij hebben 18 kleuren standaard enveloppen en die hebben allemaal dezelfde prijs! Bij het bestellen van een proefdruk heb je zelf de keuze een kleur te kiezen.
Lisette Everaars | LOVZ

Diana Wester-van Halen

Makkelijke website op kaartje zelf te ontwerpen. Snelle levering (ook van proefdruk).
Fijn dat bij de proefdruk ook de verschillende papiermogelijkheden zitten, dat is lastig kiezen vanaf de computer.

Alle opties van papier en enveloppen bij proefdruk.
Snelle levering.
Zeer attent persoonlijk kaartje voor de kleine per post!

Aldert

(Bewerkt)

Verkeerde enveloppen opgestuurd gekregen, zijn telefonisch niet bereikbaar in het weekend.

Bereikbaar in het weekend. Nauwkeurigheid vergroten bestellingen

Hallo Aldert,
Hallo Aldert,
Bedankt voor je review! Spijtig om te horen dat je bestelling niet in één keer juist is gegaan. En vervelend dat dat in het weekend is voorgevallen. Excuus voor de foute levering! Ons serviceteam is in het weekend niet telefonisch te bereiken, mail wordt altijd gelezen daar hebben we dan ook op gereageerd en je klacht verholpen!
Lisette Everaars