Lovz.nl

9.6/10

Anja

Goed, besteld bleek dat we kaartjes tekort hadden vervolgens een kleine 2de bestelling geplaatst. Deze bleek door de post kwijt te zijn geraakt en vervolgens door lovz een nieuwe bestelling... Goed, besteld bleek dat we kaartjes tekort hadden vervolgens een kleine 2de bestelling geplaatst. Deze bleek door de post kwijt te zijn geraakt en vervolgens door lovz een nieuwe bestelling gestuurd. Deze zijn de volgende dag geleverd! Top!!

karin de wit

Zeer tevreden! Proefdruk werd netjes op tijd bezorgd en de software om je eigen kaartje samen te stellen is erg gebruiksvriendelijk om het na eigen idee vorm te geven.

Klantvriendelijk door nog een persoonlijk kaart te sturen om ons te feliciteren met de geboorte van onze dochter!

Anja

Bas van Bruchem

Erg tevreden over de kwaliteit en snelle levering

Leuk op eigen initiatief een geboorte kaartje ontvangen voor onze zoon! Ga zo door!

Stefanie

Super goede ervaring!

Karen

Lovz heeft ons een prachtig trouwfeest kaartje bezorgd! Het ontwerp hadden wij zelf gemaakt met de "ontwerpstudio" op de site en toen we de kaartjes besteld hadden waren deze snel bij ons. Netjes... Lovz heeft ons een prachtig trouwfeest kaartje bezorgd! Het ontwerp hadden wij zelf gemaakt met de "ontwerpstudio" op de site en toen we de kaartjes besteld hadden waren deze snel bij ons. Netjes verpakt en van goede kwaliteit. Wij kregen veel positieve reacties van vrienden op het kaartje. Van Lovz kregen wij zelfs een persoonlijk geschreven kaartje om ons te feliciteren met ons huwelijk en wenste ons veel plezier op ons trouwfeest. Dat vonden we erg attent!

Kaartjes werden snel thuisbezorgd.
Goede kwaliteit kaart, keuze uit meerdere papiersoorten. Zo ook voor de enveloppen.
Envelop passend bij het formaat kaart.
Kaarten en enveloppen...
Kaartjes werden snel thuisbezorgd.
Envelop passend bij het formaat kaart.
Kaarten en enveloppen in stevige doos verpakt waardoor niks beschadigd was.
Overzichtelijke "ontwerpstudio" op de site.
Het persoonlijk geschreven kaartje om ons te feliciteren vonden we erg attent!

Ed & Heleen

Super hebben mail gestuurd met idee voor een kaart aan te passen direct een mail retour Perfect drukwerk top kwaliteit materiaal en prins netjes Alle afspraken direct nagekomen Daar hou ik van... Super hebben mail gestuurd met idee voor een kaart aan te passen direct een mail retour Perfect drukwerk top kwaliteit materiaal en prins netjes Alle afspraken direct nagekomen Daar hou ik van Kortom Top erg tevreden

Denk mee en reageerde direct op vragen ideeƫn

Niets was allemaal direct na eerste contact prima wel tip voor nieuwe klanten altijd een proefdruk op laten sturen (die optie wordt aangegeven) fysiek is het toch beter te beoordelen dan op een... Niets was allemaal direct na eerste contact prima wel tip voor nieuwe klanten altijd een proefdruk op laten sturen (die optie wordt aangegeven) fysiek is het toch beter te beoordelen dan op een scherm bedoel kwaliteit gebruikte materiaal en drukwerk

Inger

Overzichtelijke website en leuk dat je zelf het ontwerp voor je kaartje kan maken. Dit werkt vrij simpel.
Al met al goede ervaring!

Van Dijk

Ik vond het aanpassen van het geboortekaartje die ik leuk vond heel gemakkelijk en alles werkte goed!

Ik ben erg tevreden en heb geen verbeter punten.

Anne-Marie

Zeee goed

We hadden mooie geboorte kaartjes en kregen zelfs een kaartje van het hele team na de geboorte, erg leuk!