Lovz.nl

9.6/10

Mandy Webers

Mooie kaartjes van goede kwaliteit en snel geleverd.

Goede kwaliteit kaarten.
Snelheid.
We hadden per ongeluk het verkeerde formaat besteld. Order is meteen geannuleerd en het juiste formaat alsnog in order genomen.

R. Van Den Boom

Erg tevreden!

Snelle levering, handige en goedkope proefdruk en lief kaartje na daadwerkelijke bestelling!

Jan en Annelies

In een woord: uitstekend!!!

Duidelijk, helder en snel.

Uitleg en tips over de mogelijkheden bij diverse kaarten.

M Bloeming

Goede, snelle service. Prachtige kaartjes!

Carola Verheij

Super fijne site

Ideale site om zelf je (geboorte)kaarten te maken naar eigen wens. Snelle en goede service... En fijn dat je eerst een proefkaart krijgt en van te voren vast de enveloppen kan bestellen. Zeer... Ideale site om zelf je (geboorte)kaarten te maken naar eigen wens. Snelle en goede service... En fijn dat je eerst een proefkaart krijgt en van te voren vast de enveloppen kan bestellen. Zeer tevreden!

Jennifer

Het proefkaartje werd geleverd met een envelop vol met samples van beschikbare papiersoorten/afwerkingen. Mooie kwaliteit tegen een zeer schappelijke prijs. We hebben zelfs een felicitatiekaartje... Het proefkaartje werd geleverd met een envelop vol met samples van beschikbare papiersoorten/afwerkingen. Mooie kwaliteit tegen een zeer schappelijke prijs. We hebben zelfs een felicitatiekaartje gekregen ter ere van de geboorte van onze dochter, heel erg attent van Lovz! Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!

Visser

Een hele fijne site die duidelijk en prettig werkt.
Het resultaat van het kaartje is erg mooi.
De levering waanzinnig snel! Binnen 24 uur hadden we de kaartjes in huis.
En het...
Een hele fijne site die duidelijk en prettig werkt.
Het resultaat van het kaartje is erg mooi.
De levering waanzinnig snel! Binnen 24 uur hadden we de kaartjes in huis.
En het meest leuke vond ik het persoonlijke kaartje wat ze ons toe stuurde na de geboorte, erg attent!

Metselaar

Mooie collectie kaartjes. Makkelijk aan te passen. Snelle levering.

We kregen zelfs een geboortekaartje met gelukswensen namens het hele team!

A. Houwen

Makkelijk te personaliseren kaarten en snelle levering!!

Sandra Rijswijk

Prima organisatie met goedwerkende website. Veel keuze en makkelijk om er een persoonlijke draai aan te geven. Daarnaast hele snelle levering. Geen negatieve of verbeterpunten!

het kaartje met felicitaties dat we van het team hebben gekregen. Dat zorgt er meteen voor dat het bedrijf menselijker wordt. Ondanks dat het contact puur via internet is geweest.

geen. Ga vooral zo door.