Lovz.nl

9.6/10

Denide

Leuke kaartjes die je zelf kunt aanpassen aan eigen wensen, vriendelijk personeel en website die goed en duidelijk werkt.

Sterk punt is dat je voor € 1 (of gratis met code) proefdrukken kunt opvragen, zodat je precies kunt zien hoe het eruit komt te zien!

Tweede is zatter Sales door deze mail maar bovenal...

Tweede is zatter Sales door deze mail maar bovenal door het persoonlijke kaartje wat wij hebben gekregen voor Jill.

Tessa de Kiewit

Programma om kaart zelf te ontwerpen zeer makkelijk hanteerbaar. Door de mogelijkheid die er is om de kaart op te slaan kun je elk moment aan je kaart werken. Daarbij voor de definitieve bestelling... Programma om kaart zelf te ontwerpen zeer makkelijk hanteerbaar. Door de mogelijkheid die er is om de kaart op te slaan kun je elk moment aan je kaart werken. Daarbij voor de definitieve bestelling een proefdruk laten maken met verschillend papier en kleur enveloppen. Deze kwamen snel binnen, zo ook de definitieve bestelling. Keurig verpakt. Kortom zeer tevreden!

Makkelijk hanteerbaar programma via de site. Snelle levering!

Eefje Visser

Prima keus!

Makkelijk om de kaart aan te passen naar eigen idee, proefkaart snel in huis

Denessa Dequito

(Bewerkt)

Super! Duidelijke en makkelijk je eigen wensen aan te passen op je eigen kaart!! Snelle levering + nog samples van verschillende papier soorten is helemaal top! Zo heb je een helder beeld hoe het... Super! Duidelijke en makkelijk je eigen wensen aan te passen op je eigen kaart!! Snelle levering + nog samples van verschillende papier soorten is helemaal top! Zo heb je een helder beeld hoe het papier er daad werkelijk uit ziet! Meer dan lof! Wie weet in toekomst komen we terug voor geboorte kaartjes!! ;)

Snelle levering!!

Geen, voor nu alles duidelijk! Erg tevreden

Angela

Voor herhaling vatbaar!

Goede service. Snelle levering.

De vouwlijn zit op we voorkant, dit aangeven bij ontwerpen

Marit de jonge

Super! Snel! Makkelijke tools!

Melissa lenting

Prima, snelle levering en goede prijs-kwaliteit en leuk dat je het kaartje geheel naar eigen wens kan aanpassen

Proefdruk ook fijn dat je soort kaarten voorbeeld mee krijgt en de envelop kleur mogelijkheden even in het echt kan zien.

Marloes

Veel mogelijkheden zelf dingen aan te passen en bij te werken. Zo wordt een standaard kaartje toch nog heel persoonlijk en "zelf gemaakt" :-)

Super snelle en vriendelijke reacties bij op vragen per mail of telefoon! Fijn ook dat er een pdf voor eigen gebruik konden ontvangen.

Uitlijnen van teksten e.d. is lastig als je er een achtergrond achter hebt. Ook de achtergrond wil wel eens verschuiven. Eventueel zouden jullie het nalopen van het ontwerp nog actief aan kunnen... Uitlijnen van teksten e.d. is lastig als je er een achtergrond achter hebt. Ook de achtergrond wil wel eens verschuiven. Eventueel zouden jullie het nalopen van het ontwerp nog actief aan kunnen bieden.

Reactie Lovz.nl:

Hallo Marloes,
Bedankt voor je mooie review. Als verbeterpunt geef je aan nalopen van het ontwerp.
Hallo Marloes,
Dat doen we ook actief! Juist omdat alle bestanden los staat op de kaartjes en inderdaad kan verschuiven zijn we hier zeer allert op en lopen we alle bestellingen zelf nog eens na en waar nodig is passen we die aan voordat de kaartjes gedrukt worden. Dat zit gewoon in ons systeem en hoort erbij!
Lisette Everaars | lovz.nl

Evelien Krechting

Fijne website.
Goede mogelijkheden qua bewerkingsopties.

Fijn mee gewerkt met een prachtig geboortekaartje als resultaat!

Voor de verschillende kleuren heb je nu een code nodig. Het zou fijn zijn als je een kleur zou kunnen kiezen uit een kleurenpalet. Wij wilden een iets andere tint dan het standaard kaartje en hebben... Voor de verschillende kleuren heb je nu een code nodig. Het zou fijn zijn als je een kleur zou kunnen kiezen uit een kleurenpalet. Wij wilden een iets andere tint dan het standaard kaartje en hebben heel wat codes geprobeerd. Een kleur aanklikken in een palet was dan fijn en sneller geweest.

Leontine de Bode-van Roon

Supersnelle levering en kaartje kun je naar eigen wens aanpassen! Hoop mooie reacties gekregen op ons kaartje.

Heel leuk dat jullie ook een felicitatiekaartje hebben gestuurd met een persoonlijke boodschap erop voor onze oudste zoon.