Lovz.nl

9.6/10

Tineke

Goede ervaring, vlot geleverd. Het bestellen van een proefdruk is zeker de moeite waard!

Bij de proefdruk werden verschillende soorten papier geleverd. Handig om even in het echt te kunnen zien welke mogelijkheden er zijn.

Bij onze kaart was het niet op alle plekken mogelijk om de tekst makkelijk aan te passen. Dit kostte wel even wat tijd.

Jacoline

Ik heb een geboortekaartje gemaakt met de hulp van lovz.

Het opmaken van een kaartje is gemakkelijk, er zijn veel opties waar je gebruik van kan maken, je kunt een geheel eigen kaartje ontwerpen.

Bij de keuze voor een achtergrond had ik een probleempje dat ik deze niet ongedaan kon maken (de halve wolkjes) dat was wel jammer.
En nog meer opties/flexibiliteit is natuurlijk ook fijner....
En nog meer opties/flexibiliteit is natuurlijk ook fijner.
Eigen achtergrond uploaden (ik kan me niet herinneren dat ik deze optie heb gezien, maar ik was wel hoogzwanger dus misschien dat ik het niet goed heb)

inge winter

Prima webshop, snelle levering en goede kwaliteit product.

nvt

Het kost wel wat moeite om de module door te krijgen waarmee je een kaartje ontwerpt/aanpast.

S Goertz

Positief, heb heel veel complimenten over onze uitnodigingen gehad

leuk dat er achteraf een kaartje kwam, handgeschreven. Goede service

Het ontwerpprogramma voor zelf ontwerpen mag uitgebreider

Kirsten

Het is ons derde geboortekaartje, de eerste bij Lovz. Jammer dat we jullie site niet eerder hebben ontdekt!
Snelle en prettige communicatie, gebruiksvriendelijke site en zeer snelle levering!

Gebruiksvriendelijk site, klantvriendelijke communicatie, snelle reacties, meedenken met het ontwerp!

S. ter Burg

Overzichtelijk, eindeloze mogelijkheden, trendy

Overzichtelijke site en dat je een kaartje helemaal zelf kunt aanpassen

Petra

Goede kwaliteit, snelle levering.

Tamara Schepers

Mooie kaartjes. Leuke reacties en goede service. Ook n heel lief persoonlijk kaartje ontvangen van de medewerkers. Dat maakt t net wat persoonlijker. Dankjewel voor de goede service. M.v.g. Tamara... Mooie kaartjes. Leuke reacties en goede service. Ook n heel lief persoonlijk kaartje ontvangen van de medewerkers. Dat maakt t net wat persoonlijker. Dankjewel voor de goede service. M.v.g. Tamara Schepers Ruud Nijssen en Dinand Nijssen

Damming

Zeer tevreden over de kwaliteit van het kaartje en de service van Lovz.

Ik wilde een tekstuele aanpassing doen, maar het was niet mogelijk om dit zelf te doen. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en zij hebben dit direct kosteloos voor me gedaan!

Kim

Mooie kaartsjes. Makkelijk aan te passen naar eigen wensen

Makkelijk in gebruik