Lovz.nl

9.6/10

vogels

Goed en snel geleverd, goede kwaliteit

makkelijke module om kaarten zelf te ontwerpen

af en toe lastig om zaken te zoeken in de module |(niet altijd op logische plaatsen) zou fijn zijn als je ergens kunt zien in welk menu de items die al op de kaart staan te vinden zijn.

Michel de Vries

Perfect! Een echte aanrader zou hier zo weer bestellen! Na de bestelling de volgende dag direct in huis. Bij de geboorte van ons dochtertje kregen we ook nog een geboortekaartje toegezonden van het... Perfect! Een echte aanrader zou hier zo weer bestellen! Na de bestelling de volgende dag direct in huis. Bij de geboorte van ons dochtertje kregen we ook nog een geboortekaartje toegezonden van het lovz.nl team. Zeer attent!

Snelle levertijd.

Marlies

Zeer positieve ervaring! Snelle service en goede kwaliteit

Duidelijke site, leuke afbeeldingen en hiermee genoeg mogelijkheden tot het ontwerpen van een kaartje dat bij je past. Ook eigen afbeeldingen konden worden ingeladen op de site, om te gebruiken voor... Duidelijke site, leuke afbeeldingen en hiermee genoeg mogelijkheden tot het ontwerpen van een kaartje dat bij je past. Ook eigen afbeeldingen konden worden ingeladen op de site, om te gebruiken voor je kaartje. Wij hebben ons geboortekaartje helemaal zelf ontworpen. Vervolgens een proefdruk besteld, deze was dezelfde week nog in huis. Snelle service, mooie kwaliteit van de kaartjes, wij zijn tevreden!

Janneke

Hele mooie kaart en persoonlijke service, echte aanrader!

Gemak en persoonlijke aandacht

Geen; ga zo door!

C. Khorram Tousi - Zeller

Wij hebben de kaartjes zelf gemaakt bij Lovz. Het is en makkelijk programma om mee te werken. De kaart kwaliteit is heel mooi! De kaarten zijn de dag na bestelling heel netjes in een mooie doos... Wij hebben de kaartjes zelf gemaakt bij Lovz. Het is en makkelijk programma om mee te werken. De kaart kwaliteit is heel mooi! De kaarten zijn de dag na bestelling heel netjes in een mooie doos netjes gepresenteerd en geleverd! Wij zijn dik tevreden!

floor

Ontwerpen en bestellen van geboortekaartjes.

Snelle service, toegankelijk

Iets van een kortingscode bij een volgende bestelling zou leuk zijn.

Sanne Vianen

Leuke kaartjes, zeer gebruiksvriendelijke en makkelijke site om je kaartje aan te passen naar eigen wensen. Mooie kwaliteit voor een prima prijs.

Makkelijke en gebruiksvriendelijke site.

Jenny

Uitstekende service en veel mogelijkheden qua kaartjes

Attent geboorte felicitatie kaartje ontvangen.

B. Smit

Hele mooie kaartjes!!