Lovz.nl

9.6/10

Jaap Piederiet

Gemakkelijk, overzichtelijk, snel en veel eigen inbreng mogelijk. Heel erg tevreden over de afterservice!

Martin IJzendoorn

Prima ervaring. Attent dat we ook een kaartje van lovz.nl kregen met de felicitatie met onze dochters.
Wat we wel merkten was dat het zelf maken van kaartjes het best werkt onder windows. Op IOS en OSX ging dit wel moeizamer.

De snelheid van de levering was boven verwachting. Ook het felicitatiekaartje vonden wij erg leuk om te ontvangen.

de ontwerpdienst werkt niet zo goed op IOS en OSX. Wellicht zou dat verbeterd kunnen worden, maar daar zijn jullie niet de enige in, aangezien bijna alle ontwerpsites niet goed werken onder deze... de ontwerpdienst werkt niet zo goed op IOS en OSX. Wellicht zou dat verbeterd kunnen worden, maar daar zijn jullie niet de enige in, aangezien bijna alle ontwerpsites niet goed werken onder deze systemen.

Babiche

Snelle service en erg leuke kaartjes! Hebben hier de geboortekaartjes besteld voor onze dochter, het is een geweldig mooi kaartje geworden! Kregen naderhand ook een kaartje van Lovz met felicitaties... Snelle service en erg leuke kaartjes! Hebben hier de geboortekaartjes besteld voor onze dochter, het is een geweldig mooi kaartje geworden! Kregen naderhand ook een kaartje van Lovz met felicitaties met onze dochter, super leuk!

Wielenga

Prima service. We waren erg tevreden met het geboortekaartje!

Daphne Holtman

Het was erg leuk om zelf het kaartje naar wens aan te passen.

Soms lukt het aanpassen van de kaartjes niet helemaal goed, wij zijn nu ook bezig met trouwkaarten en niet alle aanpassingen lukken.

m. Kool

Duidelijk! overzichtelijk! mooie kwaliteit! ruime keuze uit papier soorten!
en geen extra kosten bij bestellen (uit ervaring dat is niet overal)

gemakkelijk en snel

Samantha fonteijne

Goede kwaliteit en snelle levering

Top kaartje en goede kwaliteit!!

Petra

Super ervaring! Kaartjes waren enorm snel geleverd, veel keuze en mooie prijs kwaliteit verhouding

De super snelle levering vond ik fantastisch! En de klantvriendelijkheid

Ga zo door! :)

Kayleigh

Top! we hebben echt hele leuke geboortekaartjes!

Snelheid en gemak

nvt

Rob Gruijters

Uitstekend! Mooi eindresultaat en gemakkelijk te bestellen.

Veel keuze, mooie (basis)ontwerpen en gemakkelijk om mee te werken. Mooi eindresultaat!

Werkt niet altijd even goed met verschillende browsers. Volgens mij was het Google Chrome waarmee dingen soms versprongen die niet hoorden te verspringen.