Drie weken geleden de geboortekaartjes voor onze dochter besteld. Enkele weken daarvoor had ik alvast de enveloppen besteld zodat ik deze kon stickeren. Na de geboorte was ik zo enthousiast om de...
Klantvriendelijk
Mooie website
Klantvriendelijk
Mooie website
Welkomskorting bij de eerste bestelling. Ondanks de service en kwaliteit goed is, zijn jullie best prijzig ten opzichte van andere aanbieders.
Overzichtelijke website, kaartjes duidelijk bewerken, proefdruk is ideaal om het resultaat te bekijken en verschillende kleuren enveloppen
Eventueel de enveloppen bij de totaalprijs voegen zodat het niet zo duur lijkt.
De software om de kaart te ontwerpen is eenvoudig te gebruiken.
De tweede proefdruk had ik zonder envelop besteld (aangezien ik die al gezien had bij onze eerste proefdruk). Helaas was de buitenste envelop een beetje doorschijnend waardoor de naam van ons toen...
Misschien een herinnering voor enveloppen of een melding bij bestelling. ik ben ze namelijk zelf vergeten doordat ik een kortingscode moest invoeren en daarna de bestelling opnieuw
Eenvoudig en simpel aanpassingen aan te brengen.
Super leuk dat er nog een "after sales" kaart komt met een felicitatie en een persoonlijk bericht voor m'n dochter op de kaart, top.
Er is geen "back-up" als je vergeet een wijziging op te slaan/ gelijk naar een proefdruk gaat, dan kun je niet meer je kaart opslaan.