Lovz.nl

9.6/10

Marije Vlasblom

Lovz.nl

Het zou handig zijn als je een voorbeeld van je kaart zou kunnen bekijken in groot formaat. Nu zie je óf een groot formaat, maar dan slechts één kant van de kaart tegelijk. Als je een voorbeeld... Het zou handig zijn als je een voorbeeld van je kaart zou kunnen bekijken in groot formaat. Nu zie je óf een groot formaat, maar dan slechts één kant van de kaart tegelijk. Als je een voorbeeld bekijkt, krijg je alleen een kleine afbeelding te zien. Hierdoor vond ik het heel lastig om te zien of de verhoudingen tussen de linker en rechter helft van de kaart goed waren. (heb daardoor een extra proefdruk moeten bestellen, want de kaart bleek tóch scheef te zijn) Daarnaast zou het handig zijn als het hulpraster altijd zichtbaar is en niet alleen als je de achtergrond transparant maakt. Nu moest ik steeds de achtergrond transparant maken, de kaart aanpassen en daarna de achtergrond weer ontransparant maken, waardoor ik soms weer per ongeluk iets aanpaste door net scheef te klikken.

Berdien Hofstede

Nette internetsite. Het maken van een kaartje is leuk en makkelijk. Veel keuze in mooie kaartjes

Goede service. Snelle levering.

Claudia

Hier de geboortekaartjes van onze dochter besteld! Prima. Snelle levering. Enveloppen vooraf al kunnen bestellen. Eenvoudig en goedkoop een proefdruk besteld, hierbij krijg je keuze van de kleur... Hier de geboortekaartjes van onze dochter besteld! Prima. Snelle levering. Enveloppen vooraf al kunnen bestellen. Eenvoudig en goedkoop een proefdruk besteld, hierbij krijg je keuze van de kleur enveloppen en papiersoorten.

Enveloppen vooraf kunnen bestellen.
Kleur keuze van de enveloppen.

Linda Peer

Makkelijke site om mee te werken! Veel leuke kaartjes en alles is aan te passen. Proefdrukken en bestellingen zijn de netjes verpakt en volgende dag al in huis.

Leuke kaartjes en makkelijk aan te passen. Snelle levering!

Gratis enveloppen!

Martijn

Kaartje is geweldig geworden, precies wat wij ervan verwacht hadden! Levering was zoals afgesproken en aftersales was ook perfect. Kon niet beter!

Snelheid, Kwaliteit, Contact

Software om kaartje te ontwerpen kan beter (met name achtergronden instellen, letters aanpassen etc.)
Dit is geen belemmering om nu geen kaartjes te maken, puur een verbeterpunt!

Lieke

Veel keuze aan kaarten. Het bewerkingsprogramma moet je even door hebben. Kleurkeuze van enveloppe en papier worden bij de eerste proefdruk mee geleverd, erg fijn!
Snelle levering van de...
Snelle levering van de kaarten.

Het bewerkingsprogramma moet je echt even doorhebben. Als je iets hebt veranderd dan kun je niet heel gemakkelijk meer terug veranderen door een knopje. Je gaat dan meteen terug naar de basis en kun... Het bewerkingsprogramma moet je echt even doorhebben. Als je iets hebt veranderd dan kun je niet heel gemakkelijk meer terug veranderen door een knopje. Je gaat dan meteen terug naar de basis en kun je overnieuw beginnen.

Jorieke

Mooie kaartjes, snelle levering. Veel keuze mogelijkheden in kaartjes en de kleur van de enveloppen.

Priscilla

Zeer goede service, heel snel in huis.
Zeer goede service, heel snel in huis.
Sochtends eerst een kaartje door de brievenbus, waarmee we gefeliciteerd werden met de geboorte van onze dochter, en smiddags werden de geboorte kaartjes bezorgt.
Ook deze zagen er zeer mooi uit en goede kwaliteit.

Klant vriendelijkheid, snelheid van bezorging, verzorging en kwaliteit van de kaartjes.

Wendy Schiltkamp

Snelle levering, behulpzaam en duidelijk.

Zelfs in de vakantie van 1 van de medewerkers werd er nog (persoonlijk)op mijn mail geantwoordz

desiree soulimans-lako

Ik vond het ideaal dat ik het geboortekaartje van Milan al zover kon gereed kon zetten. En zoveel uitzoek van kaartjes.

Jullie hebben gewoon hele leuke en stoere geboortekaartjes.