Lovz.nl

9.6/10

Natascha

Super service en prachtige kaarten!

Goede service!

Katja Stouten

Geweldige kaartjes voor een leuke prijs. Mooie kwaliteit en snelle levering.

Jimi Langendoen

Na het zelf samenstellen van het geboortekaartje en het afronden van de bestelling heeft Lovz.nl contact met ons opgenomen, want de foto welke wij hebben gebruikt was iets te dronken. Lovz.nl heeft... Na het zelf samenstellen van het geboortekaartje en het afronden van de bestelling heeft Lovz.nl contact met ons opgenomen, want de foto welke wij hebben gebruikt was iets te dronken. Lovz.nl heeft dit voor ons naar onze wensen iets aangepast en op ons profiel geplaatst. Zo kon dan ook het bijbestellen heel snel worden gedaan. De levering was supersnel zodat we een ieder blij konden maken met ons bericht. Na een paarvdagen kregen we zelfs een kaartje wat vanuit Lovz.nl is verzonden om ons te feliciteren met de geboorte van onze zoon Yavi. Waanzinnig bedankt voor het meedenken, aanpassen en de goede snelle service! Grt. Angelique, Jimi en Yavi

Snelle en goede service, het meedenken is een bonus punt!

Danielle de Vries

Mooie kwaliteit en gemakkelijk zelf aan te passen

Snel, goede kwaliteit, duidelijke en gemakkelijke website om zelf je kaartje aan te passen

Ik vond het iets aan de dure kant

Yvonne de wit

Onze ervaring is zeer positief! Alles werd op tijd geleverd. Toen bleek dat er een spelfout in de kaart stond werd er door lovz meteen meegedacht hoe dat op te lossen! Super!!! Nogmaals bedankt!

Mandy

Na de geboorte van onze dochter hebben wij bij lovz zelf de geboortekaartjes gemaakt. Veel opties, handige site en de kaartjes zijn prachtig geworden. Precies zoals we wilden! Keurig verpakt en heel... Na de geboorte van onze dochter hebben wij bij lovz zelf de geboortekaartjes gemaakt. Veel opties, handige site en de kaartjes zijn prachtig geworden. Precies zoals we wilden! Keurig verpakt en heel snel geleverd. Naderhand kregen we zelfs nog een lief felicitatie kaartje van lovz. Top service!

Veel mogelijkheden, snelle levering, mooie kwaliteit

Mariska van Dommele

Het geboortekaartje van onze dochter hebben we hier met gemak ontworpen. Eigenlijk alles was gemakkelijk aan te passen naar onze smaak.
De super persoonlijke service sprak ons erg aan en na...
De super persoonlijke service sprak ons erg aan en na wat mail contact hebben we zelfs van het geboorte kaartje een mooie raamsticker kunnen laten drukken.

Wij komen hier zeker terug!

Snelle en persoonlijke service
Fijne software om kaartje aan te passen

leonie

De geboortekaartjes waren erg mooi precies zoals op de website en de levering was erg snel!

Een foutje tijdens het bestellen van de enveloppen werd vriendelijk en snel opgelost.

Kester

Snelle en goede levering. Goede service

De kaarten waren heel snel binnen!

Tessa Doornbosch

Mijn ervaring met Lovz is goed. Ik heb verschillende keren een contactformulier ingevuld met een vraag. Mijn vragen zijn altijd tijdig en erg klantvriendelijk beantwoord. Ik heb geen negatieve... Mijn ervaring met Lovz is goed. Ik heb verschillende keren een contactformulier ingevuld met een vraag. Mijn vragen zijn altijd tijdig en erg klantvriendelijk beantwoord. Ik heb geen negatieve ervaring gehad met Lovz.