Lovz.nl

9.6/10

Talitha

Goede, snelle service. En een erg attent kaartje na de bestelling! Bedankt voor de mooie trouwkaarten, erg tevreden mee!

Goede service bij een foutje in de bestelling, snelle levering.

Je kunt niet inloggen op de site via mobiel, dan geeft hij foutmelding van het mailadres. Verder geen tips!

Tanja

Wat een fijne website! Leuke kaartjes, snelle levering en een persoonlijk felicitatiekaartje voor onze dochter. Leuk!!

- Goed programma om je kaartje naar persoonlijke voorkeur te ontwerpen;
- Mogelijkheid tot het bestellen van een proefkaartje;
- Snelle verzending en levering;
- Mooie...
- Goed programma om je kaartje naar persoonlijke voorkeur te ontwerpen;
- Mogelijkheid tot het bestellen van een proefkaartje;
- Snelle verzending en levering;
- Mooie kwaliteit;
- Leuk om na afloop een persoonlijk felicitatiekaartje te ontvangen!!
Ik heb Lovz ook al aangeraden aan onze kraamverzorgster die ook in verwachting is!

Geen, ik ben helemaal tevreden!

Lisette de Vries

Wij hebben onlangs het geboortekaartje van onze dochter gemaakt. Wij zijn meer dan tevreden over de snelle levering, het eindproduct en de service van lovz.

Mieke Lepez

Zeer goed. Ik mak zelf graag de uitnodigingen. Deze website kan mij een proefdruk bezorgen, hetgeen voor mij een zeer goede service is. Ik werk zeker nog verder met dit bedrijf.

Verzending, nette afwerking. Omslagen op voorhand gekregen.

Proefdruk mocht iets vlugger.

Fam. Verbrugge

Zeer uitgebreide keuze in (geboorte)kaartjes en veel mogelijkheden om deze zelf handmatig aan te passen. Goede en snelle service!

mara en astrid vlaar

Goede kwaliteit, eerlijk en betrouwbaar bedrijf.

Prettige samenwerking mooi eind resultaat!

Het opmaak systeem om de kaart te maken vind ik vrij gevoelig er verdwijnen dingen en kreeg soms de afbeeldingen niet te pakken omdat ze weer onder andere objecten zaten dan moet ik er ook bij... Het opmaak systeem om de kaart te maken vind ik vrij gevoelig er verdwijnen dingen en kreeg soms de afbeeldingen niet te pakken omdat ze weer onder andere objecten zaten dan moet ik er ook bij zeggen dat ik dit voor het eerst doe ik geloof wel dat je er naar maten de keren je het doet beter en sneller wordt

Marloes te Riele

Erg prettig en behulpzaam. Ze denken goed met je mee, en als je er niet uit komt helpen zep je graag! De geboortekaartjes zijn prachtig geworden!

Heimering

Zeer goed! Goede informatie, veel keus van leuke kaartjes, makkelijk zelf te maken en te bestellen, snelle levering!

Zeer klantvriendelijk!!

Gerben kort

We hebben geboortekaartjes samengesteld via de website en besteld. De kaartjes zijn snel geleverd, precies volgens de informatie op de website. Goede service, mooie kaartjes en nette prijzen!

Goed assortiment, mooie website en handig samenstellen van de kaarten.
Leuke persoonlijke benadering door het felicitatiekaartje welke we een dag na de levering hebben mogen ontvangen! Goed assortiment, mooie website en handig samenstellen van de kaarten.
Ik ben zeer tevreden over de prijzen en de wijze waarop deze op de website vermeld staan, geen extra kosten zoals kosten voor kleur of drukkosten welke andere aanbieders wel rekenen bovenop de (zogenaamd) lage kaart prijs. Dit is erg duidelijk, compliment!

De kaarten en enveloppen werden geleverd in het precieze bestelde aantal, wat uiteraard logisch is, alleen het showkaartje op de doos telt ook mee, het kaartje was licht gebogen en licht gekreukt... De kaarten en enveloppen werden geleverd in het precieze bestelde aantal, wat uiteraard logisch is, alleen het showkaartje op de doos telt ook mee, het kaartje was licht gebogen en licht gekreukt daar waar het de kartonnen doos raakt.
Onze tip is om het showkaartje niet mee te rekenen in het aantal bestelde kaartjes.

Natascha

Goede ervaring, niks op aan te merken!