Lovz.nl

9.6/10

Rombouts

Ben erg tevreden over de kaartjes. Heb ook alleen maar leuke reacties gehad. Leuk dat je een kaartje helemaal kan veranderen naar onze wensen.

Bij de proefdruk het extra envelopje met de voorbeelden van het papier en de enveloppen. Erg fijn om ze te zien en te voelen. Hierdoor konden wij een goede keus maken.

Het zou fijn zijn dat als je na een proefdruk al wat aanpassingen kan doen en kan opslaan. Zodat je dit niet hoeft te onthouden tot na dr bevalling. Als de kaartjes start klaar in je account... Het zou fijn zijn dat als je na een proefdruk al wat aanpassingen kan doen en kan opslaan. Zodat je dit niet hoeft te onthouden tot na dr bevalling. Als de kaartjes start klaar in je account opgeslagen kunnen worden scheelt dat wat werk.

Reactie Lovz.nl:

Beste,
Beste,
Bedankt voor je review. Echter, onze site is juist ingericht om kaartjes start klaar te maken! Jammer dat je dit over het hoofd hebt gezien! Het scheelt tijd en het geeft je bovendien een geruststellend gevoel dat je kaartje klaar staat.
Even een account aanmaken en je eigen gemaakte kaartje opslaan! Een proefdruk bestelling, dan weet je precies hoe het eruit komt te zien. Altijd en overal kan je inloggen en je kaartje aanpassen en weer opslaan! Wat een gemak!!!

Shirley

Perfect. Geen gedoe. Alles is duidelijk wat je moet doen en wat je kan verwachten. Bij de proefdruk krijg je verschillende papiersoorten.

De proefafdruk met verschillende papiersoorten

Naomi Brown

Geboortekaartje via Lovz besteld en was helemaal super! Van tevoren de enveloppen al besteld en achteraf het geboortekaartje met eigen foto zelf kunnen samenstellen. We zijn erg trots op het resultaat

Teun Zeeuwen

Leuke en makkelijke site die ook goed te vinden is.
Leuke en makkelijke site die ook goed te vinden is.
De service was echt super. Ik had een verkeerde bestelling geplaatst en hier werd ik netjes van op de hoogte gebracht zodat we uiteindelijk het juiste geleverd kregen. Zeer flexibel en goede klantgerichtheid.

Zeer aangename communicatie omtrent de order en afhandeling.

Geen verbeterpunten. Ik wens Lovz erg veel succes in de toekomst en als ik weer eens kaartjes nodig heb kom ik zeker weer terug.

Hagen

Heel goed, snel goede service!

J. Hiddink

Fijne website, goede service en communicatie.

- veel keus door zelf het kaartje aan te passen
- goede communicatie

Bedankt voor het felicitatie kaartje.

Nvt

Wouters

Een hele duidelijke en makkelijk bruikbare ontwerpsite. Daarnaast een hele goede en snelle service.

Constant Sluijs

Wij hebben bij Lovz kaarten besteld voor onze bruiloft. Eerst een proefdruk aangevraagd, waarbij voorbeelden werden meegestuurd van de verschillende kleuren enveloppen en afdruk mogelijkheden.... Wij hebben bij Lovz kaarten besteld voor onze bruiloft. Eerst een proefdruk aangevraagd, waarbij voorbeelden werden meegestuurd van de verschillende kleuren enveloppen en afdruk mogelijkheden. Handig! Snelle levering, en communicatie over levering goed en persoonlijk. Netjes verpakt. Dus niets meer dan lof voor lovz.

kim

Super snelle en zeer nette service

Snelle en zeer goede service

R. de Vries

Prima bedrijf! Vele mogelijkheden om je kaartje te maken zoals je zelf wilt. Dat vonden wij een groot voordeel. Levering van de kaartjes is prima!

De mogelijkheden om veel zelf te doen bij het maken van het kaartje.
Bestellen van proefdrukken is erg makkelijk en niet duur.

Eerder de track en trace code ontvangen wanneer het pakketje wordt bezorgd.