Lovz.nl

9.6/10

Chantal van Berkel

Goede ervaring, snelle levering en duidelijke site

Nvt

Gibbels

Vlug veilig en voordelig :)

Snelle reactie

m. aben

Ik vind het een hele makkelijke site om zelf kaarten te ontwerpen. Toegankelijk, duidelijk, goede service en snel!
De optie voor een proefdruk is heel fijn, en goedkoop!

snelle levering, heldere stappen op de site.

Mischien iets meer opties soorten papier en een mogelijkheid om in te zoomen op je ontwerp (als je zelf het kaartje ontwerpt)

E.M. Speets-Knoef

Goede service, snelle levering, mooie kaartjes. Wat wij erg leuk vonden was dat we een dag later een kaartje ontvingen om ons te feliciteren met de geboorte van onze zoon.

Felicitatiekaartje na ontvangst geboortekaartjes

Het was ons niet gelukt om het kaartje dat we als proefdruk hadden besteld op te slaan, zodat we alleen nog maar hoefde aan te passen.

Reactie Lovz.nl:

Beste,
Bedankt voor je review!
Een bestelde proefdruk kunnen wij alsnog opslaan in je account. Had ons even gemaild, daar zijn we voor. Het had je tijd bespaard.
Met vriendelijke groet,...
Beste,
Bedankt voor je review!
Met vriendelijke groet, Lisette Everaars | lovz.nl

Moniek

Duidelijke site, snelle levering, mooie kaarten, enveloppen vooraf...
Super ervaring!!!

op 't ende

Hallo iedereen ,
wij hebben hier bij lovz geboorte kaartjes besteld en door een eigen gemaakte fout
Hallo iedereen ,
dat de kaartjes niet goed waren zoals ze hoorde te zijn hebben ze van lovz dit zo netjes met ons opgelost
dat we toch nog goede kaartjes kregen zn goede survice helemaal top.
wij zijn zeer en zeer tevreden over lovz.
iedereen van lovz bedankt voor de goede survice en heb bij meer jullie sait genoemt.

wij hebben kaarten verkeerd besteld en dit samen met lovz zo netjes
opgelost wij zijn daar zeer zeer tevreden me bedankt

niets op aan te merken

karin

Fantastisch!

Heel attent met felicitaties rondom geboorte. Kwaliteit en snelheid kaartje fantastisch! Heel fijn om het kaartje zelf te kunnen aanpassen naar eigen wensen en dat je niet blanco hoeft te... Heel attent met felicitaties rondom geboorte. Kwaliteit en snelheid kaartje fantastisch! Heel fijn om het kaartje zelf te kunnen aanpassen naar eigen wensen en dat je niet blanco hoeft te beginnen. Kortom compleet tevreden en vele leuke reacties op het gemaakte kaartje gehad.

Geen idee

A. Alexander

Echt heel super, wij zijn zeer tevreden. Snelle levertijd en zeer snelle reactie per mail bij een vraag.

Bij vragen echt zeer snel antwoord gekregen, dit werd als zeer prettig ervaren!
Erg handig dat je de enveloppen vooraf kan bestellen.

Geen verzendkosten!

Eigenlijk geen, alhoewel misschien makkelijk als je ook gelijk (geboorte) postzegels kan kopen via Lovz.nl.

HEIDI VAN MUYLDER

Wij hebben een geboortekaartje besteld.

Daisy van Breugel

Goede ervaring met het maken van eigen geboortekaartjes. Het is een duidelijke site en de kaartjes worden netjes en snel geleverd.

Super leuk om van jullie een persoonlijk geboortekaartje te ontvangen! Ook de mails zijn persoonlijk. Super!

Wij hebben proefdrukken besteld (Pooz) en hierop was geen merklabel van Pooz of Lovz op de achterzijde gedrukt. Op de originele kaartjes was dit wel het geval. Wij waren daarom achteraf heel blij... Wij hebben proefdrukken besteld (Pooz) en hierop was geen merklabel van Pooz of Lovz op de achterzijde gedrukt. Op de originele kaartjes was dit wel het geval. Wij waren daarom achteraf heel blij hoe we de achterkant hadden samengesteld (we hebben overwogen om een label van leer op de achterkant te plaatsen) zodat het merklabel niet stoorde bij ons ontwerp. Ook hebben we uiteindelijk gekozen voor een foto op de voorkant wat we eerder eigenlijk niet van plan waren maar we konden geen afbeelding vinden naar onze smaak. Misschien dat meerdere afbeeldingen een optie zou zijn.