Lovz.nl

9.6/10

Danielle Zijlstra

Mooie kwaliteit en leuke designs

Linda Brokelman

Positief, veel keuze, mooie ontwerpen en snelle reacties. Leuk om een persoonlijk kaartje te krijgen als de baby is geboren van het team!

Ontzettende snelle levering!

Geen verbeterpunten

Roos K.

Super!
Ik ben enorm goed geholpen door het team op het moment dat ik even niet meer wist hoe ik verder moest met de kaart.
Snelle service, mega vriendelijk personeel, een echte...
Super!
Snelle service, mega vriendelijk personeel, een echte aanrader!
Goud folie print is prachig!

Dank Team Lovz!

Aaltje

Mooie kaarten, bij bestellen proef kaartje ook voorbeelden van andere kaart soorten en kleuren enveloppen. Na tijd kregen we een super leuk gefeliciteerd kaartje. Ook contact via telefoon was prima!

Persoonlijke touch door felicitatie kaart

Marijn krabbenborg

Proefdruk was erg mooi. Helaas waren de kaarten die we n.a.v. de proefdruk hebben besteld een andere kleur. Hierna heeft het nog bijna een week geduurd voordat we de juiste kaarten hadden.

Erg mooie ontwerpen.

Telefonisch was met ons afgesproken dat de herdruk op zondag zou worden gedrukt. Zaterdags kregen we de nieuwe proefdruk binnen en als dit de juiste kleur had zouden we per mail akkoord voor herdruk... Telefonisch was met ons afgesproken dat de herdruk op zondag zou worden gedrukt. Zaterdags kregen we de nieuwe proefdruk binnen en als dit de juiste kleur had zouden we per mail akkoord voor herdruk op zondag geven.
Maandagmiddag kregen wij mail dat ze ons mailtje hadden gelezen en dat de bestelling in werking gezet zou worden.

Hannie Wisse

Prima site waar hele leuke ‘eigen’ kaarten te ontwerpen zijn naar eigen idee

Leuke voorbeelden en genoeg mogelijkheden om de kaart te personaliseren.

Nas

Fijne site

Duidelijk en overzichtelijk

Ga zo door!

Emmy

Prima je weet gelijk waar je mee afbent

Het direkt antwoorden vind ik fijn

Nee eigenlijk niet wel wat saai maar is zo

Froukelien Tijssen

Mooie collectie kaarten . Goede en snelle communicatie en klantvriendelijkheid n.a.v vragen die wij nog hadden.
Je krijgt wat er wordt beloofd.

Originele kaarten en handige tools om zelf je kaart te ontwerpen.

Hanne Pareit

Communicatie verloopt heel goed. Zijn zeer behulpzaam en prijs/kwaliteit top.

Ze hebben me continue kosteloos geholpen als ik zelf even vast zat met mijn ontwerp. Zeer flexibel naar aanpassingen die niet standaard worden aangeboden.