Positief, veel keuze, mooie ontwerpen en snelle reacties. Leuk om een persoonlijk kaartje te krijgen als de baby is geboren van het team!
Ontzettende snelle levering!
Geen verbeterpunten
Super!
Ik ben enorm goed geholpen door het team op het moment dat ik even niet meer wist hoe ik verder moest met de kaart.
Snelle service, mega vriendelijk personeel, een echte...
Mooie kaarten, bij bestellen proef kaartje ook voorbeelden van andere kaart soorten en kleuren enveloppen. Na tijd kregen we een super leuk gefeliciteerd kaartje. Ook contact via telefoon was prima!
Persoonlijke touch door felicitatie kaart
Proefdruk was erg mooi. Helaas waren de kaarten die we n.a.v. de proefdruk hebben besteld een andere kleur. Hierna heeft het nog bijna een week geduurd voordat we de juiste kaarten hadden.
Erg mooie ontwerpen.
Telefonisch was met ons afgesproken dat de herdruk op zondag zou worden gedrukt. Zaterdags kregen we de nieuwe proefdruk binnen en als dit de juiste kleur had zouden we per mail akkoord voor herdruk...
Prima site waar hele leuke ‘eigen’ kaarten te ontwerpen zijn naar eigen idee
Leuke voorbeelden en genoeg mogelijkheden om de kaart te personaliseren.
Fijne site
Duidelijk en overzichtelijk
Ga zo door!
Prima je weet gelijk waar je mee afbent
Het direkt antwoorden vind ik fijn
Nee eigenlijk niet wel wat saai maar is zo
Mooie collectie kaarten . Goede en snelle communicatie en klantvriendelijkheid n.a.v vragen die wij nog hadden.
Je krijgt wat er wordt beloofd.
Originele kaarten en handige tools om zelf je kaart te ontwerpen.
Communicatie verloopt heel goed. Zijn zeer behulpzaam en prijs/kwaliteit top.
Ze hebben me continue kosteloos geholpen als ik zelf even vast zat met mijn ontwerp. Zeer flexibel naar aanpassingen die niet standaard worden aangeboden.