Lovz.nl

9.6/10

W.Vis van der linden

dat alles wat we zelf ingevuld hebben ook op de kaarten staat.

heb ik niet

Corien Franken

Goeie site! Ik was blij verrast dat ik op jullie site precies een ontwerp van pinterest.com kon namaken. Het is ook een makkelijke manier om een eigen kaart te maken.

Veel verschillende lettertypes om je eigen ontwerp te maken, maakte mij erg blij! Het is ook erg gebruiksvriendelijk. Jullie levertijd vond ik ook reuze snel. En de prijs vond ik ook erg redelijk.

Wat ik zelf behoorlijk beroerd vond is de print kwaliteit. Ik vond het nauwelijks beter dan mijn eigen printer daardoor zou ik niet meer een kaart bij jullie bestellen die helemaal een kleur... Wat ik zelf behoorlijk beroerd vond is de print kwaliteit. Ik vond het nauwelijks beter dan mijn eigen printer daardoor zou ik niet meer een kaart bij jullie bestellen die helemaal een kleur heeft.
Ook vond ik erg belachelijk dat jullie logo niet van de kaart af te krijgen was. Ik betaald toch gewoon voor deze kaart, waarom dan reclame? Deze uitnodigingen maakte ik voor mijn schoonouders die er overigs erg blij mee waren maar voor een relatief duur cadeautje vond ik het jammer dat deze punten geen kwaliteit waren.

Jori Grunnekemeijer

Snelle service en mooie kwaliteit kaartjes
De voorbeelden van kleuren en papiersoorten worden meegestuurd met de proefdruk, fijn!

Kwaliteit papier en goede levering

Kortingscode voor gratis eerste proefdruk werkte bij ons niet

marielle

Goede ervaring, snelle levering van proef exemplaar en de daarop volgende bestelling.

snelheid en goede kwaliteit

Noelle Haartsen

Super tevreden!

Snelle levering!

Esther de Vries

Leuk om op deze manier zelf je kaarten te maken!

De gratis proefdruk.

Ik heb mijn kaart gemaakt a.d.h.v. een voorbeeldkaart. Dat maakte het een stuk makkelijker. Misschien dat er wat meer opzetjes gemaakt kunnen worden.

Emmy

Ik heb zelf een geboortekaartje gemaakt. Hiervoor heb ik een bestaande kaart gebruikt die leek op wat ik in gedachten had en kon alles aanpassen. Ook erg fijn dat je kleurcodes kan invoeren voor de... Ik heb zelf een geboortekaartje gemaakt. Hiervoor heb ik een bestaande kaart gebruikt die leek op wat ik in gedachten had en kon alles aanpassen. Ook erg fijn dat je kleurcodes kan invoeren voor de achtergrond om exact die kleur te krijgen die je wilt en niet hoeft te kiezen uit een beperkt aantal kleuren. En erg blij met de gouden letters! Tussendoor opslaan en later verder werken is ook prettig als je een pasgeboren baby hebt :-)

Helder en eenvoudig bestelproces. Veel vrijheid in eigen ontwerpmogelijkheden. Rekentool om de totale kosten te berekenen.

Op dit moment niet.

Barten

Zeer goede en snelle telefonische hulp gehad. Kaarten geleverd zoals afgesproken. Bedankt!

Communicatie

Kortingscode voor volgende bestelling

Desiree van Trier

Perfect

E. Stieger

Eindresultaat van de kaarten voor onze tweeling (eerste verjaardag) is precies zoals wij hadden gehoopt! Mooie kleuren en stevig papier waar de kaart op is gedrukt. Ook hadden we de kaarten binnen... Eindresultaat van de kaarten voor onze tweeling (eerste verjaardag) is precies zoals wij hadden gehoopt! Mooie kleuren en stevig papier waar de kaart op is gedrukt. Ook hadden we de kaarten binnen de beloofde tijd binnen! Helemaal super!

Gebruiksvriendelijke website met veel mogelijkheden, maar zonder ingewikkelde tools! Snelle levering en goed verpakt!