Lovz.nl

9.6/10

Marcella van Zuijdam

Veel mogelijkheden. Mooie kaarten. Snelle levering van bestelling. Prettig contact per mail en telefoon.

- Veel mogelijkheden
- Mooie kaarten
- Snelle levering van bestelling
- Prettig contact per mail en telefoon

Het zou fijn zijn om een 'prikbord' te hebben waar je sjablonen tijdelijk op kunt opslaan als je bezig bent met het ontwerpen van de kaart. Nu verdwijnen ze uit beeld en moet je het sjabloon opnieuw... Het zou fijn zijn om een 'prikbord' te hebben waar je sjablonen tijdelijk op kunt opslaan als je bezig bent met het ontwerpen van de kaart. Nu verdwijnen ze uit beeld en moet je het sjabloon opnieuw selecteren en naar de door jouw gewenste grootte aanpassen. Met een prikbord heb je de sjablonen nog achter de hand.

Kim

Goed.

Gratis proefdruk en ook samples van de soorten papier en enveloppen, dat was erg prettig

Yf

Mooie kaartjes met een hip design. Makkelijk te bewerken en naar wens aan te passen. Snelle service! Wij waren verrast met het leuke felicitatiekaartje dat wij later ontvingen.

Snelle service, mooie kaarten, klantvriendelijk!

Bij onze proefdruk was een deel van de tekst half op het kaartje gedrukt. Dit was op de site niet goed te zien. Een snelle controle van Lovz na het afdrukken vd kaart had dit wellicht kunnen... Bij onze proefdruk was een deel van de tekst half op het kaartje gedrukt. Dit was op de site niet goed te zien. Een snelle controle van Lovz na het afdrukken vd kaart had dit wellicht kunnen voorkomen.

van Overbruggen

Erg duidelijk, veel keus, klantvriendelijk en persoonlijk!

Persoonlijk!

Geen.

E

Met erg veel plezier en gemak meerder geboortjes kunnen maken. Er is veel keus en variatie.
Ook is de klantenservice goed bereikbaar en bereid met te denken en te helpen.

Bij de proefdruk voorbeelden gekregen van papiersoorten en enveloppen.

D. Bonte

Heel tevreden!

Snelle service en persoonlijke touch

Rogier

Prima ervaring met bestellen via LOVZ. Oneindige mogelijkheden, goede configurator en snelle levering.

Mooie website met superuitgebreid assortiment
Zeer gebruiksvriendelijke configurator
Duidelijke foto's en omschrijving van de kaarten; what you see is what you get.
Snelle levering...
Mooie website met superuitgebreid assortiment
Zeer gebruiksvriendelijke configurator
Duidelijke foto's en omschrijving van de kaarten; what you see is what you get.
Snelle levering in een keurige verpakking
Heel attent een persoonlijk kaartje achteraf

De mogelijkheid van sluitzegels (tegen meerprijs, maar absolute aanrader) kreeg ik pas bij bestellen. Deze optie zou ik graag al eerder willen zien.

Beeckman

Goed en vlot

veel keuze, en gemakkelijk zelf aan te passen

Christel

Leuke kaartjes, snelle service. Fijn bewerkingsprogramma

Leuke kaartjes, snelle service. Fijn bewerkingsprogramma

Joanneke

Onze trouwkaarten ontworpen en besteld bij Lovz. Was hoe geregeld en goede service. Met als kers op de taart een kaartje voor ons huwelijk. Super leuk en persoonlijk! Bedankt team Lovz!!

Goede snelle service. Het persoonlijke