Lovz.nl

9.6/10

Jan Klapwijk

Een prettig bedrijf om geboortekaartjes bij te bestellen.

Snelle levertijd, goede prijs-kwaliteit verhouding, leuke voorbeelden die makkelijk aan te passen zijn.

We hadden besteld voor 18.00u en kregen het pakket niet de volgende dag, maar de dag erna. Hier misschien toch een andere tijd voor geven?

Lein

Handige site. Snelle afhandeling. Top!

Snelheid en makkelijke site

Posthouwer

Fijne ervaring! Goede website en prima levering van proefdrukken en definitieve druk van het geboortekaartje!

Heel erg leuk om na de bevalling nog een kaartje met een persoonlijke felicitatie te ontvangen! Erg attent!

Niet van toepassing

Renate

Super fijn bedrijf! Zelf geboorte kaartjes gemaakt voor onze dochtertjes. 2 maal toe alleen maar positieve ervaringen met LOVZ!

Kaartjes zien er erg netjes uit en worden ook netjes...

Kaartjes zien er erg netjes uit en worden ook netjes verpakt. Levering is snel en een andere kleur enveloppen is ook geen probleem en word zo voor je geregeld!

Duidelijke site, gemakkelijk je eigen kaartje aan te passen / samen te stellen.

Contact is goed. Je krijgt snel reactie en word snel gehandeld.

Ga zo door!
Heb super goede ervaringen met geboortekaartjes bestellen bij jullie. Zelfs van LOVZ nog felicitatie kaartjes gehad! Erg attent

Marjolein Duurkoop

Ontzettend leuk dat ik op jullie website aan de slag kon met mijn ontwerp van het geboortekaartje. Voldeed precies aan de verwachtingen! En ze zijn prachtig geworden

Duidelijke website en snelle levering

Marielle

De kaartjes zijn prachtig geworden. Bij elk contact per mail of telefoon is er met ons meegedacht en zijn we snel, vriendelijk en professioneel geholpen.

Eigen ideeƫn voor het ontwerp konden perfect worden uitgevoerd. Er wordt heel snel op vragen gereageerd.

Tweelingkorting bij twee kaartjes.

Corrie de Vries

Duidelijke en nette afhandeling

Julie

Snelle levering van onze geboortekaartjes. We konden het gekozen kaartje helemaal aanpassen naar onze smaak (lettertype, kleur etc..)
Na levering nog een attent PERSOONLIJK kaartje ontvangen...
Na levering nog een attent PERSOONLIJK kaartje ontvangen met felicitaties n.a.v. de geboorte van onze zoon.

D&M Kraijenoord

Wij konden het ontwerp van onze trouwkaart makkelijk via een pdf bestand in het programma plaatsen van Lovz, dit alleen al was een super goed begin. Daarna zijn we eigenlijk alleen maar goed... Wij konden het ontwerp van onze trouwkaart makkelijk via een pdf bestand in het programma plaatsen van Lovz, dit alleen al was een super goed begin. Daarna zijn we eigenlijk alleen maar goed (telefonisch) geholpen en zijn wij super blij met het resultaat.

Snelle levertijd, de mogelijkheid om proefdrukken te bestellen, telefonisch goed bereikbaar.

Toen er een foutje op het proefdruk was, heb ik wel een aantal keren moeten bellen en is het uiteindelijk bij de derde proefdruk goedgekomen. Ik ben alleen al wel heel blij dat ik steeds weer... Toen er een foutje op het proefdruk was, heb ik wel een aantal keren moeten bellen en is het uiteindelijk bij de derde proefdruk goedgekomen. Ik ben alleen al wel heel blij dat ik steeds weer geholpen werd aan de telefoon.

Huijsmans

Erg goede ervaring, er was iets mis gegaan met de aantallen die waren besteld maar na 1 telefoontje, een excuses en 1 dag later waren de missende kaartjes geleverd. super service!