Lovz.nl

9.6/10

Johanna de Jong

Een hele snelle levering .Top

Kim Mahieu

Gebruiksvriendelijke website, vlotte levering, goede kwaliteit.

Vlotte verzending
Gebruiksvriendelijke website
Kwaliteit

Nathalie CL

Top! Mooie kaartjes, gemakkelijk aanpasbaar en goede service.

Mooie kaartjes
Gemakkelijk aanpasbaar
Goede service

Nathalie CL

Top! Mooie kaartjes, gemakkelijk aanpasbaar en goede service.

Mooie kaartjes
Gemakkelijk aanpasbaar
Goede service

Josje Rennenberg-Goossens

Mooie kwaliteit geboortekaartje besteld, fijn materiaal

Rosa

De kaarten werden zoals beloofd geleverd, op tijd. Ze zien er prachtig uit, precies zoals we ze ontworpen hebben.
Ook prettig dat er eerst een proefdruk besteld kan worden zodat je eventuele...
Ook prettig dat er eerst een proefdruk besteld kan worden zodat je eventuele zaken nog kunt aanpassen.

Snelle levering, duidelijke site en mooie kaarten.
Mogelijkheid tot een proefdruk.

Leonie

Zeer positief zijn wij over Lovz. We hebben een proefdruk besteld en wilden de kleur graag iets anders en deze kleur was via de website niet mogelijk. Contact opgenomen met Lovz en zij hebben... Zeer positief zijn wij over Lovz. We hebben een proefdruk besteld en wilden de kleur graag iets anders en deze kleur was via de website niet mogelijk. Contact opgenomen met Lovz en zij hebben meegedacht en de kleur aangepast. Wij hebben dit enorm gewaardeerd en vonden dit een super goede service!

Het aanpassen van de kleur van het kaartje zonder dat hier een meerprijs voor gevraagd is.
Bij de proefdruk werd een pakketje geleverd met andere papiersoorten, erg leuk!

De eerste keer kosteloos een proefdruk bestellen ging een aantal malen niet goed. De code werd niet gepakt.

Mellegers

Duidelijke site. Snelle levering. Niet duur voor de kwaliteit die je krijgt.

Wat ons zo blij verraste is dat wij een felicitatie kaartje binnen kregen voor de geboorte van onze dochter. Een heel persoonlijk geschreven kaartje die ook gericht was aan ons zoontje. Zo leuk!!!

Sofie Torsin

Zeer tevreden over Lovz.nl bij het bestellen van onze geboortekaartjes. Leuke en makkelijke site om mee te werken. Ook de persoonlijke toets van de medewerkers is een troef. Een absolute aanrader 👍🏻

Mooie kaartjes om uit te kiezen
Makkelijk om de kaartjes te bewerken
Persoonlijke toets van de medewerkers

Deborah

Wij hebben voor onze dochter geboortekaartjes besteld bij lovz. Uitstekende service, ik had een eigen ontwerp waarbij ik vriendelijk en snel werd geholpen. Handig om de proefkaart en enveloppen te... Wij hebben voor onze dochter geboortekaartjes besteld bij lovz. Uitstekende service, ik had een eigen ontwerp waarbij ik vriendelijk en snel werd geholpen. Handig om de proefkaart en enveloppen te ontvangen, gratis! Daarnaast is er genoeg keuze en hebben we uiteindelijk een kaart gekozen uit hun assortiment. Werd snel verzonden! Uiteindelijk nog een leuke kaart ontvangen van het team toen onze dochter was geboren. Al met al een dikke 10 en een aanrader. Oh ja, ideaal dat je de kaarten per stuk kunt bestellen 👌🏻 Geen minimale afname!