Lovz.nl

9.6/10

Myriam

Het was heel makkelijk om met het online programma de kaarten samen te stellen. De gratis proefdruk was een leuke toevoeging en het bestellen van de kaarten was makkelijk, ze werden dezelfde dag nog... Het was heel makkelijk om met het online programma de kaarten samen te stellen. De gratis proefdruk was een leuke toevoeging en het bestellen van de kaarten was makkelijk, ze werden dezelfde dag nog verzonden!

Snelle en nette levering. De kaarten waren super netjes verpakt. Er zat geen enkele beschadiging op de kaarten.

Sadaf awad

Super! Prachtig kaartje, snel bezorgd en daarna nog een persoonlijk felicitatie kaartje voor onze zoon gehad.

Ik vond her heel makkelijk om een kaartje te maken. Overzichtelijke site en goede service.

Ik kwam per toeval bij deze site, had er nog nooit van gehoord. Je komt snel op geboortekaartjes.nl etc. Dus meer reclame voor de site? Ik vind jullie te gek en de kaartjes zijn origineel en hip!

J

Snel geleverd, veel keus!

Proefpakketje met alle mogelijke kleuren enveloppen en soorten karton.

Etiketten voor op de enveloppen laten bedrukken.

Linda

Super fijn bedrijf! Mooie duidelijke site en snelle reactie op vragen. Kaartjes waren ook erg snel binnen!

Snelle reactie bij vragen. En natuurlijk de prachtige kaartjes!

Geen.

Lenneke

Erg tevreden over het geboortekaartje voor onze zoon, die naast de standaard lay-out ook maatwerk elementen bevatte. Dit werd vlot en naar tevredenheid aangepast door Lovz.nl. Ook de levering... Erg tevreden over het geboortekaartje voor onze zoon, die naast de standaard lay-out ook maatwerk elementen bevatte. Dit werd vlot en naar tevredenheid aangepast door Lovz.nl. Ook de levering (snelheid en kwaliteit) was uitstekend

De snelheid en gemak waarmee maatwerk wordt geleverd

S Stelwagen

Super leuk kaartje besteld bij lovz! Naderhand nog een persoonlijk kaartje van lovz ontvangen met felicitaties ! Snelle levering en goede kwaliteit !

Bij proefdruk krijg je een pakketje met voorbeelden uit de soorten papier en de verschillende kleuren enveloppen.

Diny Verkroost

Het programma om zelf het kaartje te maken werkte prima! T ging heel gemakkelijk.

Ontzettend snel geleverd! Een dikke 10 !

P. Elferink

Snelle service
Makkelijk zelf kaart aan te passen naar eigen wens

Proefdruk laten maken, zeer aan te bevelen.
Makkelijke site voor de creatieveling die zelf eea aan wil passen om er je eigen persoonlijke kaart van te maken.

Wat ik jammer vond is dat er niet wordt gelet op kleinigheden die je zelf over het hoofd hebt gezien.
Ik had bijv een dubbele punt vergeten achter - feest van ... ( en dan de tijd)
En...
Ik had bijv een dubbele punt vergeten achter - feest van ... ( en dan de tijd)
En ik had bij de proefdruk een andere kleur enveloppe welke ik niet meer de kleur wist.
Bij de grote bestelling had ik een andere kleur ingevuld ( ik had mooi zilver bijneemt proefdruk en later grijs besteld)
Als dit even aangegeven was of het klopt dat ik een andere kleur enveloppe had gekozen dan had ik gezien dat ik een andere had besteld... wat ik jammer vond. De enveloppe bij de proefdruk was mooier nl.
Dan merk je dat er klakkeloos overgenomen wordt en niet even meegekeken.
Verder is het een mooie kaart geworden.
Wel had ik er ook graag bedankkaartjes van gehad. Die heb ik niet gevonden.

Colette

2 proefkaarten kunnen besteld worden. Op site staat niet duidelijk vermeld dat er max 2 proefkaarten besteld kunnen worden. Kaarten zijn makkelijk zelf te 'designen'. Bestelde producten worden heel... 2 proefkaarten kunnen besteld worden. Op site staat niet duidelijk vermeld dat er max 2 proefkaarten besteld kunnen worden. Kaarten zijn makkelijk zelf te 'designen'. Bestelde producten worden heel snel geleverd. Kwaliteit is goed.

Vermelden hoeveel proefkaarten besteld kunnen worden.

Sanne

Fijne site, veel keuze en eigen bewerkingsmogelijkheden. Als je eenmaal de keus hebt gemaakt is de levering ontzettend snel.